Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n tammikuun tähdet on valittu! – ykköstähti meni täysin oikeaan osoitteeseen

New Jersey Devilsin Jack Hughes.
AOP

NHL:ssä on jälleen yksi kuukausi runkosarjaa takana. Tammikuun tähdistö on valittu ja mukana on yksi uusi tuttavuus. Kuukauden ykköstähdestä ei pysty kiistelemään, sillä ykköstähdellä on takana fantastinen kuukausi.

NHL:n tammikuun ykköstähdeksi on valittu New Jersey Devilsin yhdysvaltalaissentteri Jack Hughes. Kakkostähti meni NHL:n itäiseen konferenssiin Hughesin tavoin, kun Boston Bruinsin David Pastrnak valittiin kakkostähdeksi. Kolmostähti oli todellinen yllätysnimi, sillä tälle paikalle valittiin Seattle Krakenin kiekollinen puolustaja Vince Dunn.

Devilsin Hughes oli läpi kuukauden hurjassa vireessä, sillä ykkössentteri iski 13 otteluun 23 tehopistettä. Maaleja pelinrakennustaidoistaan tunnettu hyökkääjä teki hurjasti kymmenen. Vahvan alkukauden pelannut Devils hieman kyykkäsi joulukuussa, mutta oli tammikuussa jälleen hyvässä lennossa. Devils voitti kuukauden peleistään yhdeksän ja menetti kaikki pisteet vain kahdesti. Hughes iski kuukauden yhdeksässä ottelussa vähintään kaksi tehopistettä ja neljänä iltana hyökkääjä teki vähintään kaksi maalia.

Kakkostähdeksi valittu tshekkitähti Pastrnak on tällä kaudella iskenyt jo hurjat 38 maalia. Tammikuussa hyökkääjä paukutti yhteensä 21 tehopistettä joista 13 oli maaleja 14 otteluun. Bruins voitti tammikuun peleistään kymmenen ja menetti pisteet kolmessa kuukauden viimeisessä ottelussa. Tammikuun aikana Bruins teki myös historiaa saavuttamalla 80 pisteen rajan nopeiten NHL:n historiassa eli 47 otteluun.

Kolmostähti meni toista kauttaan NHL:ssä pelaavan Krakenin huippupuolustaja Dunnille. Urallaan aiemmin St. Louis Bluesia edustanut puolustaja teki 17 tehopistettä 15 otteluun ja näistä viisi oli maaleja. Dunn kirjautti tehotilastoon komean lukeman +18, joka oli paras kaikista pelaajista tammikuussa. Tammikuun aikana Kraken nousi viidenneltä sijalta NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan kärkeen. Kraken voitti kuukauden aikana 11 ottelua ja menetti pisteet vain kolmesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL