Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille todella karmea uutinen! – supertähden kausi pakettiin

Vegas Golden Knightsin Mark Stone.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Vegas Golden Knights on saanut todella karmean uutisen. Joukkueen tähtihyökkääjä loukkaantui ja tarvitsee vammaansa leikkaushoitoa. Lähtökohtaisesti kanadalaishyökkääjä on sivussa koko loppukauden Golden Knightsin peleistä.

NHL:ssä alkukauden todella vahvasti Bruce Cassidyn valmennuksessa pelannut Vegas Golden Knights sai karmeita uutisia. Joukkueen kanadalaishyökkääjä, kapteeni Mark Stone joutui selkäleikkaukseen. Stonen selkä leikattiin tammikuun viimeisenä päivänä ja hyökkääjän pelit on mitä ilmeisimmin pelattu tämän kauden osalta. Leikanneen lääkärin Chad Prusmackin mukaan hyökkääjä toipuu takaisin täyteen pelikuntoon.

Stone on urallaan aiemminkin kärsinyt selkävammasta ja sen vuoksi viime kaudellakin pelejä jäi väliin. Tällä kaudella Stone on ollut sivussa kahdeksasta Golden Knightsin pelistä ja näistä joukkue on voittanut vain yhden. Tammikuun alusta alkaen Golden Knights on pelannut yhteensä 12 ottelua ja näistä kahdeksan ilman Stonea. Voittoon on päättynyt neljä kamppailua. Joulun jälkeen joukkueella on ollut muutenkin tahmeaa, sillä pelejä on kertynyt 15 kappaletta ja voittoja on tullut vain viisi.

Stone on Ottawa Senatorsin kuudennen kierroksen varaus kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudesta. Winnipegin kaupungista, Manitoban provinssista kotoisin oleva Stone on urallaan pelannut 584 ottelua ja iskenyt näissä 514 tehopistettä. Tällä kaudella 43 otteluun on syntynyt 38 pistettä. Nykyistä sopimusta Stonella on Golden Knightsin kanssa jäljellä neljä vuotta. Sopimuksen arvo on 9,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Rahapalkkaa kanadalaiselle on maksamatta vielä 36 miljoonaa dollaria, joista 20 miljoonaa menee allekirjoitusbonuksina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL