Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja tyytyväisenä – ”olemme hyvällä paikalla…”

Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Sheldon Keefe.
AOP

NHL:ssä täysin käsittämättömässä vireessä koko alkukauden pelannut Boston Bruins teki kovan tempun torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Bruins vieraili arkkivihollisensa Toronto Maple Leafsin vieraissa ja murskasi kotijoukkueen selvin lukemin. Bruins sai ennen NHL:n tähdistöviikonloppua katkaitua kauden pisimmän tappioputkensa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs kärsi ikävän tappion NHL:n ottelukierroksella. Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Maple Leafs kärsi tappion Boston Bruinsille. Jim Montgomeryn valmentama Bruins oli ottelussa parempi 5-2 -lukemin. Ottelun kaikki maalit nähtiin maalittoman avauserän jälkeen.

Maple Leafsilta maalinteossa onnistuivat Mitch Marner ja Calle Järnkrok. Ilya Samsonov torjui joukkueen maalilla 24 kertaa ja syötti Marnerin maalin.

– Nyt pääsemme tauolle ja tiedän, että olemme hyvä joukkue. Olemme hyvällä paikalla NHL:n itäisessä konferenssissa. Tämä oli kova tie kulkea NHL:n tähdistötauolle. Me tarvitsimme tämän tauon ja jokainen tässä joukkueessa kaipaa lepoa, mutta tauon jälkeen kaikkien on syytä tulla peleihin takaisin latautuneena sekä motivoituneena, kertasi Keefe.

Maple Leafs on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa toisella sijalla. Jo tässä vaiheessa on lähes varmaa, että joukkue kohtaa Tampa Bay Lightningin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Viime keväänä Maple Leafs taipui seitsemän ottelun jälkeen Lightningille, joka marssi aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL