Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa torstaina luvassa hurja taistelu! – jatkuuko HIFK:n pisteputki?

HIFK vs Lukko
AOP

Torstaina Suomen jääkiekon pääsarjassa Liigassa pelataan ainoastaan yksi kamppailu. Liigan kärjessä oleva Rauman Lukko isännöi torstain ottelussa kovassa lennossa olevaa Helsingin IFK:ta. Ottelussa on lähtökohtaisesti todella isot panokset, sillä kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä runkosarjan loppupuristusta varten.

Liigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Marko Virtasen valmentama Rauman Lukko yrittää päästä karkuun Tampereen kahdelta joukkueelta. Lukko hamuaa toista perättäistä täyttä pistepottia Ville Peltosen valmentamaa Helsingin IFK:ta vastaan, joka on kerännyt 13 perättäisestä ottelusta pisteitä.

Kotijoukkue johtaa Liigaa kerättyään 89 pistettä 46 otteluun. Eroa keskiviikkona Turun Palloseuralle hävinneeseen Tampereen Ilvekseen on kahdeksan pistettä, mutta Ilveksellä on kaksi peliä vähemmän pelattuna. HIFK on sarjassa yhdeksäntenä kahdeksan pistettä TPS:n takana, joka on sarjassa kuudentena. HIFK:lla on kaksi peliä vähemmän pelattuna, joten kolme pistettä tekisi joukkueelle enemmän kuin hyvää.

Lukko voitti viime viikon lauantaina vieraissa TPS 3-1 -lukemin. Tällä viikolla Lukko ei ole vielä pelannut. HIFK kohtasi tiistain kierroksella Lahden Pelicansin kotiyleisönsä edessä, mutta taipui jatkoajalle venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin. Pelicansia vastaan HIFK:lta maalinteossa onnistuivat Eetu Koivistoinen ja tähtipuolustaja Ilari Melart. Maalissa Roope Taponen otti yhteensä 16 torjuntaa.

Lukon paras pistemies on tämän kauden Liigassa ollut kanadalaispuolustaja Thomas Gregoire. Kanadalainen on tehnyt kahdeksan maalia ja yhteensä 32 tehopistettä. Hyökkääjistä Julius Mattila on sisäisen pistepörssin kolmas ja Suomen EHT-turnauksessa marraskuussa loukkaantunut Anrei Hakulinen kolmas. Loukkaantuessaan Hakulinen oli koko sarjan pistepörssin kärjessä.

HIFK:n paras pistemies illan otteluun tultaessa on Koivistoinen. Hyökkääjä on tehnyt 12 maalia ja on näin Julius Nättisen edellä, jolla on myös 26 pistettä, mutta vain kymmenen maalia. 26 pisteessä on myös pitkäaikainen HIFK-hyökkääjä Juha Jääskä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga