Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikki kotiutti huippupelaajan – tätä se tarkoittaa loppukauden osalta!

Tapparan Anton Levtchi.
AOP

Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara tiedotti keskiviikkona kovasta hankinnasta. Tappara tiedotti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen tähtihyökkääjä Anton Levtchin kanssa, joka pelasi tämän kauden alun Pohjois-Amerikassa. Levtchin ura ei auennut Pohjois-Amerikassa, vaikka NHL-debyytti Tapparan kulttipelaajalle tulikin tilille.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara sai riveihinsä todellisen huippuvahvistuksen. Tappara kiinnitti viime kauden ykköstähtensä Anton Levtchin loppukauden kestävällä sopimuksella. Levtchin sopimus ostettiin NHL-organisaatio Florida Panthersin toimesta ulos, joten hyökkääjä oli vapaa tekemään sopimuksen mihin tahansa sarjaan tai joukkueeseen.

– On upeaa palata kasvattajaseuraan ja Suomen parhaaseen organisaatioon. Vaikka vaihtoehtoja oli useita, oli päätös silti helppo. Minulla on Tapparan muotoinen sydän ja kotiin on mahtavaa palata, kertasi hyökkääjä seuran tiedotteessa.

Levtchi teki tällä kaudella AHL:ssä Charlotte Checkersin riveissä 35 otteluun 17 tehopistettä. Kahteen NHL-otteluun tehopisteitä ei taitavalle laitahyökkääjälle kertynyt.

– On upeaa saada Tapparan kasvatti Levtchi takaisin joukkueeseen, kun siihen tuli mahdollisuus. Tiedostamme, että vetoa oli paljon myös muihin eurooppalaisiin huippuseuroihin, joten tämä osoitus Tapparan vetovoimasta ja pelaajan halusta tulla kasvattajaseuraansa, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa seuran tiedotteessa.

Lisää taitoa hyökkäykseen

Tälläkin hetkellä CHL:n finaaliin edennyt Tappara on yksi sarjan vahvimmista joukkueista. Jori Lehterän ja Niko Ojamäen johtama hyökkäys sai Levtchin muodossa yhden kovan aseen lisää. Mikäli Tappara onnistuu roolittamaan joukkueen oikein, niin joukkuetta on äärimmäisen vaikeaa voittaa tulevissa pudotuspeleissä neljää kertaa seitsemästä.

Tappara nousi kirkkaimmaksi mestarisuosiksi Levtchin palattua kotiinsa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga