Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara suvereeni, Ässille tärkeät pisteet Liiga-kierroksella

Tapparan maalitykki Waltteri Merelä.
AOP

Liigassa peliviikko aloitettiin kolmen ottelun kierroksella. Kaksi otteluista päättyi vierasvoittoihin, mutta Tampereella nähtiin kotivoitto. Liigassa tilanne tiivistyi kierroksen myötä melkoisesti ja etenkin kärkipäässä erot pienenivät tosi tiukoiksi.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara oli täysin suvereeni kotiyleisönsä edessä Kuopion KalPaa vastaan. Tappara marssi tyylipuhtaaseen 4-1 -voittoon ja katkaisi oman kahden ottelun mittaisen tappioputkensa. Edellisissä otteluissa Tappara oli kärsinyt tappiot Oulun Kärpille ja paikallisvastustaja Ilvekselle.

Tapparan ykköstykkinä hääri tiistaisessa voitossa kaksi maalia iskenyt Waltteri Merelä. Merelä vei kirvesrinnat johtoon avauserän viidennellä minuutilla ja lisäsi johdon kolmeen toisessa erässä ylivoimalla. Muista maaleista vastasivat Kristian Tanus ja Casimir Jurgens. Tanus vastasi 2-0 -maalista ja Jurgens naulasi loppulukemat tyhjiin.

KalPan ainokaisen iski kolmannen erän puolivälissä luottosentteri Jaakko Rissanen ohi ottelussa 17 kertaa torjuneen Christian Heljangon. KalPan maalilla Juha Jatkola torjui 13 kertaa.

Ässät jatkaa nollaputkessa

Karri Kiven valmentama Porin Ässät piti Liigassa kahdeksannen sijan hallussaan hakemalla täydet kolme pistettä Kouvolasta. Ässät kukisti KooKoon hienosti 3-0 -lukemin ja jatkoi nollapeliputkeaan lauantailta. Edellisen kerran joukkue on päästänyt maalin Helsingin IFK:n vieraana viikko sitten. Tuolloin Julius Nättinen ohitti kolmannen erän lopulla KooKoota vastaan nollapelin pelanneen Niklas Rubinin.

KooKoota vastaan Rubin torjui 25 laukausta. Nollapeli oli vastikään jatkosopimuksen Ässiin tehneelle ruotsalaiselle kauden kuudes. Porilaisten maaleista ottelussa vastasivat Roope Talaja ja Derek Barach. Barach iski joukkueensa 1-0 -voittomaalin kolmannen erän puolivälissä ylivoimalla. Kumpikin teki erän viimeisen kahden minuutin aikana osumat tyhjiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga