Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigassa todellinen huippukamppailu! – panoksena jopa runkosarjan voitto?

Ilves Turun Palloseuran vieraana. Marek Langhamer maalissa, Jack Rodewald vetää.
AOP

Liigassa viikko käynnistettiin tiistaina kolmen ottelun kierroksella. Keskiviikkona sarjassa pelataan neljä kamppailua ja luvassa on jälleen tiukkoja vääntöä. Isoimmat pisteet on sarjasijoitusten puolesta jaossa jälleen kerran Tampereella. Nokia Areenassa runkosarjan voitosta taisteleva Ilves isännöi viime aikoina hyvin pelannutta Turun Palloseuraa.

Suomen jääkiekon pääsarjassa Liigassa pelataan keskiviikkona isoista pisteistä. Sarjassa tällä hetkellä toisena kahdeksan pistettä Liiga-kärki Rauman Lukkoa perässä oleva Tampereen Ilves saa vastaansa Turun Palloseuran. Ilveksellä on kolme peliä vähemmän pelattuna kuin Lukolla, joten rästipelit voittamalla Antti Pennasen valmentamalla joukkueella on mahdollisuus vielä jopa runkosarjan voittoon.

Jussi Ahokkaan valmentama TPS on sarjassa ennen keskiviikon ottelua seitsemäntenä vain kolme pistettä sarjassa neljäntenä olevaa Lahden Pelicansia perässä. TPS:llä on yksi peli vähemmän pelattuna kuin pussinokilla.

Kumpikin joukkue tulee keskiviikon otteluun tappiot allaan. Ilves taipui lauantaina vieraissa Porin Ässille 2-0 -lukemin ja TPS taipui kotiyleisönsä edessä Lukolle 3-1 -lukemin. Edellisestä neljästä ottelusta kumpikin on voittanut kuitenkin kolme.

Viime keväänä välierissä kohdanneet joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella toisiaan vastaan jo kolme kertaa ja näistä voitot ovat aina menneet kotijoukkueille. TPS on pelannut tähän mennessä kaksi kotipeliä ja Ilves yhden.

Kierroksen muissa otteluissa Ässät hakee nollaputkelleen jatkoa Mikkelistä. Ässät on nollannut kahdessa edellisessä pelissä vastustajansa. Oulussa Kärpät pyrkii jatkamaan voittoputkeaan neljään JYP:n kustannuksella. Edellisessä kolmessa ottelussa joukkue on tehnyt yhteensä 15 maalia ja päästänyt kuusi.

Vaasassa Sport tarvitsee täydet kolme pistettä Lappeenrannan SaiPaa vastaan, mikäli joukkue mielii vielä päästä pudotuspeleihin mukaan. Risto Dufvan valmentamalla joukkueella on matkaa kymmenenteen sijaan yhteensä kuusi pistettä ja Sportilla on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kymmenentenä olevalla Hämeenlinnan Pallokerholla. Joukkueiden välistä löytyy vielä Jukurit ja KooKoo.

Liigan keskiviikon ottelut

18.30 Ilves vs. TPS
18.30 Jukurit vs. Ässät
18.30 Kärpät vs. JYP
18.30 Sport vs. SaiPa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga