Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Islanders mielenkiintoisessa tilanteessa! – sopimuksissa paljon veivattavaa

New York Islandersin Mathew Barzal ratkaisi voiton.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun New York Islanders hankki riveihinsä Bo Horvatin Vancouver Canucksista. Islanders oli yllättävä osoite tavoitellun sentterin suhteen, sillä joukkueella oli jo ennestään tiukka tilanne palkkakaton suhteen. Ensi kesänä joukkueella riittää paljonkin jumpattavaa, jotta pelaajat pysyvät organisaation palveluksissa.

Pitkään NHL:ssä sekä GM:nä, että valmentajana toiminut nykyinen New York Islandersin GM Lou Lamoriello teki melko kovan liikkeen. Lamoriello hankki Vancouver Canucksista Bo Horvatin joukkueeseensa kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Tämän kauden osalta kauppa onnistui melko helposti palkkojen suhteen, sillä vastapallossa siirtyi Canucksiin pelaajapalkkoja, mutta tulevaisuus on ongelmallinen. Ensi kaudeksi Islanders on käyttänyt palkkatilaa jo 67,3 miljoonaa dollaria. Ensi kaudella palkkakatto on vähintään 83,5 miljoonaa dollaria, mutta se voi nousta maksimissaan 86 miljoonaan dollariin.

Tällä hetkellä Islandersin tarvitsee tehdä vähintään yhden maalivahdin kanssa sopimus ensi kaudeksi, kun Semyon Varlamovin sopimus päättyy. Puolustuksessa pitkään seuraa palvellut Scott Mayfield on vapaa agentti, mutta Mayfieldilla tuskin on enää ensi kaudeksi pelipaikkaa Islandersissa, kun oikea puoli on aika täynnä etenkin kahden kärkiparin puolesta.

Hyökkääjistä kokeneen Zach Parisen sopimus päättyy Horvatin lisäksi. Parisen mahdollinen jatkosopimus on edullinen mikäli Lamoriello luottopelaajalleen sen haluaa antaa. Hyökkäyksessä on lisäksi yhdysvaltalaishyökkääjä Oliver Wahlstrom ilman sopimusta, mutta rajoitettuna vapaana agenttina. Kesän 2018 ykköskierroksen varauksen perustarjous on ensi kaudelle vain 900 tuhatta dollaria. Urallaan 161 ottelua NHL:ssä pelannut hyökkääjä on tehnyt 61 tehopistettä.

Mikäli Horvat saa toivomansa jatkosopimuksen eli noin kahdeksan vuotta ja kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta, niin Lamoriellolla on lopuille pelaajille käytettävissä noin kahdeksan miljoonaa palkkatilaa.

Mahdollisesti kaupattavia pelaajia löytyy hyvin vähän. Yksi potentiaalinen on joukkueen varakapteenina toimiva Josh Bailey, jolla on vielä vuosi sopimusta jäljellä. 33-vuotias kanadalainen tienaa ensi kaudesta viisi miljoonaa dollaria. Bailey on urallaan tehnyt NHL:ssä yhteensä 574 tehopistettä 1041 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL