Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähdeltä komea ottelu! – johdatti joukkueensa voittoon

St. Louis Blues taipui Saku Mäenalasen edustamalle Winnipeg Jets
AOP

NHL:ssä aloitellaan tällä viikolla tähdistöottelun tuomaa taukoa. Tiistain vastaisena yönä sarjassa pelattiin yksi ottelu, kun NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets isännöi St. Louis Bluesia. Bluesille kyseessä oli todella merkittävä ottelu, sillä joukkue olisi tarvinnut kipeästi pisteitä. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten joukkueen tuska syveni merkittävästi.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets nousi kotiyleisönsä edessä komeaan voittoon St. Louis Bluesista. Jets käänsi ottelun kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta selvään 4-2 -voittoon. Jetsiltä maalinteosta vastasivat puolustaja Josh Morrissey ja Mark Scheifele. Kumpikin onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa. Morrisseyn maaleihin esityön teki suomalaishyökkääjä Saku Mäenalanen, joka on tällä kaudella iskenyt yhteensä kahdeksan tehopistettä. Scheifelen maaleihin Kyle Connor keräsi kaksi syöttöpistettä. Connor Hellebuyck torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 24 kertaa voiton eteen.

Bluesilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Jake Neighbours ja Nikita Alexandrov. Neighbours syötti Alexandrovin tekemän 2-0 -maalin päätöserän alussa. Syöttöpisteen ottelussa keräsi myös maalivahti Jordan Binnington, joka teki esityön 1-0 -osumaan yhdessä puolustaja Torey Krugin kanssa. Binningtonille kertyi ottelussa yhteensä 35 torjuntaa.

Tappion myötä Bluesilla on suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa nyt yhdeksän pistettä, mutta joukkue on pelannut kolme peliä divisioonassa kolmatta sijaa pitävää Minnesota Wildia vähemmän. Jets on tällä hetkellä Keskisen divisioonan toisena pisteen Dallas Starsia perässä. Stars ja Jets ovat koko läntisen konferenssin kärkijoukkueet.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL