Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n viikon ykköstähdet on valittu! – kärjessä todellinen yllätysnimi

Winnipeg Jetsin Pierre-Luc Dubois ja Ottawa Senatorsin Claude Giroux
AOP

NHL:ssä on viimeinen täysi peliviikko pelattu päätökseen ennen tähdistöottelutaukoa. NHL:n tähdistöpelit pelataan tulevana viikonloppuna Florida Panthersin kotipyhätössä. Viimeisellä täydellä peliviikolla NHL:n tähdistöön valittiin jälleen mielenkiintoisia nimiä ja ykköstähdeksi valittu hyökkääjä on kyseisellä paikalla ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

NHL:n peliviikon tähdistö on jälleen valittu. Ykköstähdeksi valittiin Ottawa Senatorsin kanssa kesällä kolmen vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt Claude Giroux. Kakkostähti on Toronto Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä William Nylander. Kolmostähti meni Tampa Bay Lightningin venäläismaalivahti Andrei Vasilevskiyn nimiin.

Senatorsiin lähes 20 miljoonan dollarin sopimuksen kirjoittanut Giroux iski viikon kolmeen voitokkaaseen otteluun neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Senators on tällä kaudella voittanut yhteensä 23 ottelua ja hävinnyt 26. Pisteitä on kertynyt 49 kappaletta.

Kakkostähti viikolla oli Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä Nylander. Nylander iski viikon otteluihin Girouxin tavoin seitsemän tehopistettä, mutta neljään peliin. Neljästä pelistä joukkue voitti kolme.

Kolmostähdeksi valittiin viimeisen neljän kauden ajan NHL:n paras maalivahti Vasilevskiy. Lightningin maalilla venäläinen torjui 96 vetoa ja kohtasi yhteensä 102 laukausta. Lightning voitti kaikki viikon pelit ja maalivahdin torjuntaprosentti oli huikea 94,1. Viikon isoin voitto joukkueelle tuli NHL:n itäisen konferenssin kärkipaikkaa pitävästä Boston Bruinsista, kun Lightning oli kotijäällään 3-2 -lukemin vahvempi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL