Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjassa vireessä ollut NHL-tähti leikkaukseen – kausi ohi

Vancouver Canucksin venäläistähti Ilya Mikheyev joutuu leikkaukseen.
AOP

NHL:ssä melkoisessa kriisissä koko kauden pyörinyt Vancouver Canucks koki jälleen merkittävän takaiskun. Joukkueen kesällä hankkima luottohyökkääjä joutuu loukkaantumisen takia leikkaukseen ja hänen pelinsä ovat tämän kauden osalta ohi. Canucks ei tule enää pääsemään NHL:n pudotuspeleihin.

Rick Tocchettin valmennukseen siirtynyt Vancouver Canucks koki todella kovan takaiskun. Joukkueen venäläishyökkääjä Ilya Mikheyev loukkaantui. Läpi kauden polvivamman kanssa pelannut laitahyökkääjä menee operaatioon, jossa polvi laitetaan kuntoon. Mikheyevin uskotaan olevan harjoitusleirillä pelikunnossa.

– Kun loukkaannuin harjoituskaudella, niin menin useat eri testit läpi ja siten selvisi, että voin pelata kauden läpi, ilman suurempaa tuhoa. Tämä oli asia minkä halusin tehdä. Tapasin kahdesti viikossa seuramme lääkäreitä ja selvitimme, miten polvi voi. Nyt tilanne on vain se, että on parempi mennä hoitoon, jotta on ensi kaudella kunnossa.

Mikheyev teki kesällä neljän vuoden mittaisen sopimuksen Canucksin kanssa vapaana agenttina. Aiemmin urallaan hyökkääjä oli pelannut Toronto Maple Leafsissa. Tällä kaudella 46 peliin monipuolinen laitahyökkääjä teki 13 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

– Jos olisin jatkanut pelaamista, en olisi ollut ensi kaudeksi valmiina pelaamaan, kertasi Mikheyev.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL