Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kuumin suomalaistähti iski jälleen! – alkukauden paras joukkue kriisissä?

Boston Bruinsin Linus Ullmark oli voimaton Carolina Hurricanesin Sebastian Ahon edessä.
AOP

NHL:ssä alkukauden ehdottomasti paras joukkue Boston Bruins on todella oudossa tilanteessa. Joukkue ei ole ennen tätä viikkoa hävinnyt kolmea ottelua putkeen tällä kaudella, mutta nyt se on tosiasia. Bruins taipui kolmannen kerran putkeen ja tällä kertaa tappion aiheuttajana oli Carolina Hurricanes, jolle joukkue taipui myös viime keväänä ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella maukkaan voiton yön NHL-kierroksella. Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n alkukauden vahvimman joukkueen Boston Bruinsin tylyn esityksen jälkeen 4-1 -lukemin. Hurricanes oli avauserästä alkaen vahvempi ja sai tyrehdytettyä Bruinsin kiekollisen pelaamisen täysin.

Voitolla Brind’Amourin joukkue kasvatti voittoputkensa jo viiteen. Pisteputki NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonaa johtavalla joukkueella on jo kahdeksan ottelun mittainen.

Hurricanesin maaleista ottelussa vastasivat Sebastian Aho, Paul Stastny, Jordan Staal ja Seth Jarvis. Aho iski ottelun avauserässä 1-0 -johtomaalin läpiajosta ohi Linus Ullmarkin, joka pelasi Bruinsin maalilla todella vahvan pelin torjuen 32 kertaa. Bruinsin ainokaisesta vastasi kolmannen erän alussa Taylor Hall. Hall iski kavennuksen Frederik Andersenin ohi, kun peliä oli reilut 43 minuuttia pelattu. Andersen torjui ottelussa 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL