Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kriisijoukkue säväytti! – Jarmo Kekäläisen tähtihankinta jatkoi uskomatonta kautta

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo Vancouver Canucksin Elias Petterssonia vastaan.
AOP

NHL:ssä vastikään valmentajaansa vaihtanut Vancouver Canucks otti todella maukkaan kotivoiton NHL:n ottelukierroksella. Canucks oli kotiyleisönsä edessä vahvempi NHL:n tämän kauden heittopussia vastaan, joka muuten on pelannut vahvaa vieraskiertuetta.

Rick Tocchettin valmennukseen siirtynyt Vancouver Canucks juhli toista voittoaan uudessa valmennuksessa. Canucks kaatoi kotiyleisönsä edessä Brad Larsenin valmentaman Columbus Blue Jacketsin 5-2 -lukemin.

– Me paransimme merkittävästi edellisestä pelistä, jossa kärsimme tappion Seattle Krakenille. Minusta meidän koko valmennus teki erinomaista työtä valmistaakseen pelaajat tähän kamppailuun ja se näkyi kentällä hyvänä esityksenä, kehui Tocchet.

Kotijoukkueelta ykköstähtenä hääri kaksi maalia tehnyt ruotsalaissentteri Elias Pettersson, joka nosti koko kauden maalisaldonsa jo 21 maaliin. Canucksilta onnistui myös kanadalaiskapteeni Bo Horvat, joka syötti neljä kotijoukkueen maaleista. Muista maaleista Tocchettin valmentaman joukkueen riveistä vastasivat Quinn Hughes, Dakota Joshua ja Ilya Mikheyev.

Blue Jacketsilta maalinteossa onnistui Kirill Marchenko. Debyyttikauttaan NHL:ssä pelaava Marchenko vastasi molemmista vieraiden maaleista. Venäläistähti on tällä kaudella tehnyt 13 maalia, mutta pelaajalle ei ole kertynyt yhtään syöttöpistettä. Joonas Korpisalo pelasi jälleen erinomaisen pelin Blue Jacketsin maalilla ottamalla yhteensä 29 koppia. Collin Delia torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 24 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL