Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-supertähden loukkaantuminen ei haittaa! – mestarisuosikki takaisin voittojen tielle

Washington Capitals taipui Toronto Maple Leafsin käsittelyssä.
AOP

NHL:ssä menneellä viikolla ykkössentterinsä loukkaantumisen takia menettänyt Toronto Maple Leafs palasi voittojen tielle. Maple Leafs kohtasi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotiyleisönsä edessä Washington Capitalsin. Nihkeän avauserän jälkeen ottelu oli melko yksipuolinen näytös.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs esitti todella makean ottelun kotiyleisönsä edessä. Maple Leafs kaatoi Peter Lavioletten valmentaman Washington Capitalsin tylyn toisen erän ansiosta 5-1 -lukemin. Edellisessä ottelussa joukkue sai Ottawa Senatorsilta täystyrmäyksen samaisessa hallissa.

Maple Leafs pelasi toisessa pelissä putkeen ilman yhdysvaltalaista ykkössentteriään Auston Matthewsia, joka kärsii alavartalovammasta, eikä pääse mukaan NHL:n tähdistöotteluun. Matthewsin oletetaan palaavan kokoonpanoon seuravan kahden viikon sisällä.

Keefen valmentaman joukkueen maaleista ottelussa vastasivat Michael Bunting, William Nylander, Morgan Reilly, Zach Aston-Reese ja Pierre Engvall. Kapteeni John Tavares syötti ottelussa kaksi maalia ja Bunting iski tehot 1+1. Maple Leafsin ykköspuolustaja Reillylle maali oli kauden ensimmäinen.

Capitalsin ainokaisesta vastasi ottelun avauserässä ylivoimalla ruotsalaissentteri Nicklas Backström. Backström iski kauden ensimmäisen osumansa upealla rannelaukauksella ohi Ilya Samsonovin, joka vielä viime kaudella edusti Capitalsia. Samsonov torjui ottelussa yhteensä 23 kertaa.

Capitalsin maalilla Darcy Kuemper aloitti, mutta Charlie Lindgren vaihdettiin maaliin toisen erän puolivälissä. Kuemper torjui ottelussa 16 laukausta ja päästi neljä maalia. Lindgrenille kertyi kuusi torjuntaa sekä yksi päästetty maali kolmannessa erässä, jolle yhdysvaltalainen ei voinut yhtään mitään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL