Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Myös HPK osallistuu SaiPa-muuttoliikkeeseen

Veikko Loimaranta hyökkääjä HPK
AOP

Liiga-joukkue HPK on solminut kevääseen 2024 kestävän pelaajasopimuksen hyökkääjä Veikko Loimarannan kanssa. Loimaranta saapui Kerhoon alunperin kahden ottelun lainalle SaiPasta.

Liiga-joukkue HPK ja hyökkääjä Veikko Loimaranta ovat sopineet pelaajasopimuksesta, joka kattaa kuluvan kauden lisäksi myös Liiga-kauden 2023-2024. 22-vuotias hyökkääjä saapui HPK-paitaan alustavasti kahden ottelun lainasopimukselle.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo Loimarannan omaavan potentiaalia kehittyä edelleen Hämeenlinnassa.

– Veikko omaa vahvan potentiaalin kehittyä eteenpäin ja uskomme, että pystymme tarjoamaan siihen hyvän ympäristön. Hän on osoittanut potentiaalinsa aiemmilla kausilla ja nyt hieman haasteellisen vaiheen jälkeen hänellä on HPK:ssa mahdollisuus kehittyä edelleen kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi.

Vantaalla syntynyt Loimaranta on EVU:n kasvatti. Junioriurallaan hän pelasi myös Jokereissa, Karhu-Kissoissa ja SaiPassa. Hän on myös edustanut Suomea U16-maajoukkueessa. Ammattilaisurallaan hyökkääjä on pelannut Mestistä Ketterässä sekä Liigaa SaiPassa ja HPK:ssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga