Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan TPS jäädyttää legendaarisen hyökkääjänsä numeron

TPS logo
AOP

Liiga-seura Turun Palloseuran 100-vuotisjuhlakauden huomionosoitukset huipentuvat helmikuun 18. päivä pelattavassa TPS-Ässät-ottelussa. Tuolloin TPS nostaa Gatorade Centerin katonrajaan legendaarisen hyökkääjän Jukka Vilanderin numerolla 12 varustetun pelipaidan.

HC TPS Turku Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Veli-Pekka Marin hehkuttaa hyökkääjä Jukka Vilanderin saavutuksia.

– Vilander on kiistattomasti TPS-legenda, jonka nimi ja pelinumero kuuluvat seuran korkeimmalle kunniapaikalle. Mestaruudet ja uran saavutukset tulivat herrasmiespelaajan tyylillä, jota ei voi kuin ihailla.

– Vilanderin kunniaviiri nousee seuran legendojen rinnalle, jotka kaikki ovat olivat hänen urallaan mukana pelikaverina tai valmentajana. Haluan HC TPS:n puolesta kiittää ja onnitella Vilanderia mahtavasta urasta ja merkityksestä Turun Palloseuralle.

Vilander muistetaan kaukaloiden herrasmiespelaajana, jolta myös maalinteko luonnistui enemmän kuin hyvin. Vilander viiletti myös TPS:n Musta surma -ketjussa, joka elää ikuisena legendana TPS:n historiassa.

Tämän lisäksi Vilander voitti Seurassa neljä Suomen mestaruutta. Pelaamissaan 506 runkosarjan ottelussa Turun Palloseuran paidassa, Vilander kasasi kaikkiaan uskomattomat 455 tehopistettä. Pelejä ehti kertyä 14 Liiga-kaudella.

Lisäksi hän pelasi Tanskan pääsarjassa viidellä kaudella Esbjergissä ja Herlevissä. Vilander edusti Suomea myös kolmissa MM-kisoissa sekä yksissä Hyvän tahdon kisoissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga