Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Floridalle jälleen karmea takaisku – ”kova tappio…”

Los Angeles Kingsin Phoenix Copley pelaa huikeaa kautta.
AOP

NHL:ssä yksi kauden suurista mestarisuosikeista eli Florida Panthers on pahassa tilanteessa. Joukkue joutuu pelaamaan tosissaan runkosarjan lopun mikäli paikka pudotuspeleissä on taattu. Tällä kertaa joukkue koki kotiyleisönsä edessä karmaisevan tappion, kun NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Los Angeles Kings oli vahvempi.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers kärsi jälleen tappion. Panthers taipui kotiyleisönsä edessä Todd McLellanin valmentamalle Los Angeles Kingsille, joka tekee kovaa nousua takaisin NHL:n kärkijoukkueiden joukkueen. Kings oli lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa 4-3 -lukemin vahvempi.

– Me teimme hyvän työnnön, mutta samalla on ikävä hävitä tällaisen taistelun jälkeen. Se oli kova tappio, kommentoi Ryan Lomberg ottelun jälkeen Panthersilta.

Kingsin ykköstähti ottelussa oli maalivahti Phoenix Copley, joka on ottanut päävastuun torjumisesta Kingsin maalilla. Copley torjui yhteensä 45 kertaa ja oli maalivahdin uran isoin saldo NHL:ssä.

– Tämä oli mahtavaa, onnittelut hänelle. Meillä oli paljon alivoimaa ottelussa, mutta kaveri ei tehnyt yhtään ylivoimamaalia. Minusta maalivahdin täytyy olla paras alivoimantappaja. Copley teki loistavaa työtä maalilla ja minusta on hienoa, että voimme pelata hyvin hänen edessään, kommentoi Kingsin veteraanipuolustaja Matt Roy.

Kings karkasi ottelussa ensimmäisen puolikkaan aikana 3-0 -johtoon, kun Anze Kopitar, Adrian Kempe ja Viktor Arvidsson onnistuivat. Ruotsalaishyökkääjät tekivät alivoimalla osumat. Roy vastasi joukkueen voittomaalista kolmannen erän lopussa. Panthersilta onnistuivat Lomberg, Brandon Montour ja Carter Verhaeghe maalinteossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL