Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippujoukkueelta karmea sulaminen! – paha tappio kärkiottelussa

New Jersey Devilsin Jack Hughes loisti Dallas Starsia vastaan.
AOP

NHL:ssä läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Dallas Stars on viime aikoina ailahdellut melko pahasti. Menneinä viikkoina joukkue on onnistunut pelaamaan nollapelejä, mutta myös häviämään tiukkoja otteluita. Näin kävi myös lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun New Jersey Devils käänsi ottelun Dallasissa nimiinsä.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils haki maukkaat kaksi pistettä Dallasista. Devils kaatoi Dallas Starsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin. Devilsin ykköstähdeksi nousi ykkössentteri Jack Hughes joka teki ottelussa kaksi maalia. Hughesin maalisaldo nousi jo tämän kauden osalta 33 maaliin.

Hughes teki ottelun toisessa erässä Devilsin ensimmäisen maalin, kun vieraat kavensi ottelun 2-1’n. Toisessa erässä Miles Wood vastasi Devilsin tasoituksesta vain vajaat kolme minuuttia Hughesin iskemästä avausmaalista. Tämän jälkeen ei varsinaisella peliajalla enää maaleja nähty vaan ratkaisu haettiin jatkoajalta, jolloin Hughes nousi sankariksi.

Starsin maalit syntyivät avauserässä. Ajassa 10.50 Ty Dellandrea naulasi kauden seitsemännellä osumallaan Starsin johtoon ja erän loppupuolella Roope Hintz iski ylivoimalla Starsin 2-0 -osuman ylivoimalla. Suomalaistähdelle maali oli kauden 20. Miro Heiskanen sai syöttöpisteen 2-0 -maaliin. Heiskaselle syöttöpiste oli kauden 33.

Vieraiden maalilla tshekkikassari Vitek Vanecek torjui yhteensä 33 laukausta. Starsin maalilla Jake Oettinger otti 26 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL