Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ässien Liiga-joukkue kiinnitti vankan kivijalkansa myös ensi kaudeksi

Niklas Rubin maalivahti Ässät
AOP

​​​​​​​Liiga-joukkue Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen. Ässien maalilla ison torjuntavastuun kantanut Rubin on noussut Liigan eliittivahtien joukkoon ja esimerkiksi hänen torjuntaprosenttinsa 92,2 on tällä hetkellä Liigan viidenneksi paras.

Maalivahti Niklas Rubin on torjunut 38 ottelussa neljä nollapeliä Ässien maalilla Liigassa ja hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa ottelua kohden on 2,15.

– Rubin on ollut tällä kaudella Liigan parhaimpien maalivahtien joukossa ja hän on noussut erittäin merkittäväksi palaseksi koko seuralle.

– Hänen voittamisen halunsa sekä kilpailullinen persoonansa ovat tehneet vaikutuksen koko seurayhteisöömme. Jatkosopimus on merkittävä osa tulevaisuuden rakentamista ja mielestäni sopimus kertoo siitä, että olemme seurana menossa oikeaan suuntaan. Olen erittäin iloinen, että Niklas jatkaa meillä myös ensi kaudella, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Myös Rubin itse huokuu tyytyväisyyttä jatkostaan länsirannikolla.

– Olen nauttinut suuresti täällä pelaamisesta. Meillä on hyvähenkinen joukkue kasassa, olen kotiutunut tänne hienosti ja joukkueen kannattajat ovat uskomattoman hyviä.

– Minuun on luotettu täällä ja olen saanut paljon vastuuta. Se on antanut minulle itseluottamusta. Oli helppo päätös jatkaa täällä sen jälkeen, kun olin keskustellut asiasta Vuorisen kanssa, Rubin kommentoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga