Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Sportille elintärkeä kotivoitto! – Pelicansin ote runkosarjan voitosta lipsuu

Vaasan Sportin pelaajia.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona kolmen ottelun kierros. Kierroksella nähtiin kolme kotivoittoa ja toinen kotiyleisönsä edessä voittanut joukkue oli Vaasan Sport. Sport käänsi pelin nimiinsä sarjan kärkikahinoissa pyörivää Lahden Pelicansia vastaan, jolle tappio oli ikävä.

Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport otti todella arvokkaat kolme pistettä keskiviikon Liiga-kierroksella. Sport kaatoi kotiyleisönsä edessä Lahden Pelicansin tylyin 5-2 -lukemin ja nousi 55 pisteeseen 42 pelatun ottelun jälkeen. Sport pitää voittonsa jälkeen runkosarjassa sijaa 12 hallussaan ja eroa kymmenenteen sijaan on vain neljä pistettä. Kymmenentenä olevalla Mikkelin Jukureilla on vielä peli enemmän pelattuna kuin Sportilla, joten reaalieroa on vain piste.

Tommi Niemelän valmentaman Pelicansin tilanne Liigan kärki kolmanneksessa sen sijaan heikkeni. 44 ottelun jälkeen joukkueella on koossa 70 pistettä ja hallussa sija viisi. Eroa sarjan kärjessä olevaan Rauman Lukkoon on jo 15 pistettä ja joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna. Pelicans käy kotiedusta kovaa taistelua yhdessä Turun Palloseuran ja Kuopion KalPan kanssa. TPS on neljäntenä kaksi pistettä lahtelaisia edellä.

Keskiviikon pelissä Sportilta kolmoskenttä oli vahvassa vireessä. Kolmoskentän 28-vuotias laitahyökkääjä Jesse Paukku iski kaksi maalia ja nosti kauden maalisaldonsa jo kuuteen. Paukun ketjukaveri Lari Heikkinen iski tehot 1+1. Muut maalit menivät Simon Hjalmarssonin ja Valtteri Viljasen nimiin. Niko Hovinen torjui joukkueen maalilla yhteensä 21 laukausta. Pelicansilta Hovisen onnistuivat ohittamaan Juuso Jämsen ja Otto Kivenmäki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga