Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä nähtiin todellinen huippukamppailu! – suomalaistähti saavutti hurjan rajapyykin

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski 200. maalinsa NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä nähtiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa todellinen huippukamppailu, kun NHL:n itäisen ja läntisen konferenssin kärkipään joukkueet kohtasivat. Dallas Stars isännöi kovassa ottelussa Carolina Hurricanesia. Ottelusta odotettiin todella tiukkaa vääntöä ja se myös saatiin.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes haki todella maukkaan vierasvoiton Dallasista. Hurricanes kaatoi Dallas Starsin rangaistuslaukauksiin edenneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

– Ensimmäiset kaksi erää olimme todella hyviä. Olen todella tyytyväinen, miten taistelimme läpi illan, kommentoi päävalmentaja Brind’Amour voittoa.

Voitto oli Hurricanesille kauden 30. ja joukkue vahvisti asemiaan NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonan kärkipaikalla ennen New Jersey Devilsiä. Starsille jatkoaikatappio oli jo kauden yhdeksäs. Voittoja joukkueella on kasassa 28 kappaletta. Stars pitää paikkaansa NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kärjessä.

Ottelussa Hurricanesilta maalinteossa onnistuivat varsinaisella peliajalla Sebastian Aho ja tähtipuolustaja Brent Burns. Aho iski ottelun avauserässä alivoimalla vieraat 1-0 -johtoon. Maali oli samalla suomalaisen NHL-uran 200. Aho ohitti läpiajossa Starsin maalilla erinomaista kautta pelaavan Jake Oettingerin, joka torjui ottelussa yhteensä 22 kertaa. Rangaistuslaukauskilpailussa vieraille ratkaisun iski Martin Necas.

Starsin molemmat maalit syntyivät avauserässä, kun Jason Robertson ja Wyatt Johnston onnistuivat Frederik Andersenin vartioiman maalin lähietäisyydeltä. Tanskalaisveteraani torjui ottelussa yhteensä neljä kertaa, sillä hänet vaihdettiin avauserän jälkeen pois maalista. Antti Raanta ei päästänyt maaliakaan vaan torjui 15 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL