Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille jälleen karsea takaisku! – tähtipelaaja sivuun kokoonpanosta

Carolina Hurricanesin Frederik Andersen loukkaantui jälleen.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Carolina Hurricanes sai jälleen todella karmeita uutisia. Joukkueeseen viime kaudeksi saapunut tanskalaismaalivahti Frederik Andersen loukkaantui jo kolmatta kertaa tämän kauden aikana. Hurricanes on todella mielenkiintoisessa tilanteessa tulevaa kevättä ajatellen, sillä tällä kaudella joukkueen maalilla on pelannut kolme eri maalivahtia.

Carolina Hurricanes on tällä hetkellä matkalla NHL:n itäisessä konferenssissa kotiedun kanssa pudotuspeleihin. Hurricanes johtaa Metropolien divisioonaa ennen New Jersey Devilsiä. Rod Brind’Amourin valmentama joukkue nappasi edellisestä ottelustaan Dallas Starsia vastaan maukkaan vierasvoiton, kun Hurricanes haki Dallasista kaksi pistettä jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Ottelussa Hurricanes sai myös ikäviä uutisia, kun ensimmäisen erän jälkeen ykkösmaalivahti Frederik Andersen joutui jättämään pelin kesken ylävartalovamman takia. Andersen päästi ottelussa kaksi maalia, mutta hänen tilalleen vaihdettu Antti Raanta ei päästänyt reilussa kahdessa erässä maaliakaan.

Andersen kärsii Hurricanesin mukaan ylävartalovammasta ja on täysin epäselvää koska kokenut tanskalainen on palaamassa kokoonpanoon. Hurricanesilla on tällä hetkellä kolme sopimuksen alla olevaa maalivahtia, jotka voivat pelata NHL:ssä. Raannan ja Andersenin sopimukset loppuvat tähän kauteen, mutta tällä hetkellä AHL:ssä oleva Pyotr Kochetkov teki aiemmin kaudella neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen joka on arvoltaan reilut kahdeksan miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL