Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen kauppa! – kaksi ykköskierroksen varausta vaihtoivat osoitteita

San Jose Sharksin Matt Nieto siirtyy Coloradoon.
AOP

NHL:ssä nähtiin tammikuun toinen pelaajakauppa. Kahta pelaajakauppaa yhdistää se, että molemmissa mukana on ollut San Jose Sharks. Tällä kertaa Detroit Red Wingsin sijaan kauppakaverina Sharksilla toimi hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche. Pelaajakaupassa kaksi entistä ykköskierroksen varausta vaihtoivat osoitteita.

San Jose Sharks on tehnyt mielenkiintoisen pelaajakaupan. Sharks kauppasi puolustajalupaus Ryan Merkleyn ja syvyyshyökkääjä Matt Nieton Colorado Avalancheen. Vaihdossa Sharks sai puolustaja Jacob MacDonaldin ja hyökkääjä Martin Kautin.

22-vuotias oikealta laukova kanadalaispuolustaja Merkley on Sharksin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Sharks poimi 180 senttiä pitkän puolustajan koko varaustilaisuuden 21. pelaajana. NHL:ssä puolustajalle on toistaiseksi kerääntynyt 39 ottelua ja näissä on syntynyt kuusi tehopistettä. Merkley pyysi aiemmin tällä kaudella kauppaa Sharksista ulos.

Avalancheen siirtyy myös laitahyökkääjä Nieto, joka on pelannut aiemmin urallaan reilut kolme kautta Avalanchessa. Nieto on urallaan edustanut vain Sharksia ja Avalanchea. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt kahdeksan maalia ja yhteensä 15 tehopistettä.

Sharks saa vaihdossa tshekkihyökkääjä Kautin, joka on Avalanchen ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Avalanche poimi Brnossa syntyneen hyökkääjän viisi vuoroa aiemmin kuin Sharks poimi Merkleyn eli 16. vuorolla. Neljällä kaudellaan NHL:ssä hyökkääjä on tehnyt 47 otteluun tehot 3+3.

Puolustaja MacDonald on pelannut neljällä kaudella NHL:ssä yhteensä 76 ottelua ja tehnyt näihin 12 tehopistettä. 29-vuotias yhdysvaltalainen on kotoisin Portlandin kaupungista, Oregonin osavaltiosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL