Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on hurja lappu! – NHL-joukkue teki kovan jatkosopimuksen

Vancouver Canucksin Andrei Kuzmenko teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä melkoisessa mediaryöpytyksessä viime päivät ollut Vancouver Canucks teki kovan jatkosopimuksen. Joukkue teki jatkosopimuksen viime aikoina siirtohuhujenkin kohteena olleen pelaajan kanssa, joka saapui täksi kaudeksi ensi kertaa Pohjois-Amerikkaan.

NHL:ssä vastikään valmentajaa vaihtanut Vancouver Canucks on tehnyt mielenkiintoisen jatkosopimuksen. Canucksin GM Patrik Allvin tiedotti, että joukkue on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen venäläistähti Andrei Kuzmenkon kanssa. 26-vuotias laitahyökkääjä tienaa uudella sopimuksellaan yhteensä 11 miljoonaa dollaria ja se sisältää siirron estävän pykälän. Kuzmenko saa kertoa ensi kesänä 12 joukkuetta, mihin häntä ei saa kaupata.

Kuzmenko tienaa kaudesta keskimäärin 5,5 miljoonaa dollaria. Ensi kesänä hyökkääjä saa allekirjoitusbonusta kaksi miljoonaa dollaria ja toisella kaudella miljoonan.

Oikealta laukova Kuzmenko on kotoisin Yakutskin kaupungista, Venäjältä. 180 senttinen laitahyökkääjä pelasi viime kaudet KHL:ssä edustaen niin SKA Pietaria kuin TsSKA Moskovaakin. Tällä kaudella NHL:ssä Kuzmenko on naulannut 21 maalia 47 otteluun ja yhteensä 43 tehopistettä.

Ensi kaudeksi Canucks on tehnyt sopimukset jo lukuisien pelaajien kanssa. Nyt on selvää jo se, että tämänhetkinen kapteeni Bo Horvat tullaan kauppaamaan siirtojen takarajalla eteenpäin. Horvatin sopimus päättyy tähän kauteen eikä joukkueella ole enää palkkakatossa tilaa tehdä kapteeninsa kanssa sopimusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL