Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat saamassa todella kovan ykkösmaalivahdin! – nämä NHL-maalivahdit tyrkyllä MM-kotikisoihin

Detroit Red Wingsin Ville Husso
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on hallitseva maailmanmestari viime keväältä. Jukka Jalosen valmentama Leijona-miehistö pääsee hallitsevan maailmanmestarina hakemaan toista mestaruutta putkeen kotiyleisön edestä, kun tulevana keväänä MM-kulta ratkaistaan jälleen Tampereella. Suomi saattaa saada turnaukseen todella kovan joukkueen.

Jääkiekon MM-kisat on suomalaisille joka vuonna todella tärkeä tapahtuma. Kun Leijonat pelaa jääkiekkoa, niin suomalaisissa tapahtuu yhdistyminen. Vähintään 20 prosenttia kansasta seuraa tavalla tai toisella jääkiekon MM-kisoja ja tekevät omia arvioitaan pelaajista sekä valmennuksesta.

Keväällä MM-kisat pelataan Tampereen ja Riikan kesken. Tampereella pelataan välierät ja mitalipelit, joten Suomella on toisena keväänä putkeen mahdollisuus juhlia kotiyleisön edessä MM-kultaa. MM-kultaan on Suomella tulevissakin kisoissa loistava sauma etenkin NHL:ssä pelaavien pelaajien puolesta. Päävalmentaja Jukka Jaloselle on vapautumassa suurella todennäköisyydellä monta loistavaa maalivahtia NHL:stä MM-kotikisoihin.

Tällä hetkellä on lähes varmaa, että San Jose Sharks ja Detroit Red Wings eivät tule NHL:n pudotuspeleissä pelaamaan. Sharksin maalilla torjuu toista kauttaan Kaapo Kähkönen, joka on ollut heikosti puolustavan joukkueen takana melko vaatimaton ilmestys. Kovempi nimi olisi ehdottomasti ensimmäistä kauttaan ykkösmaalivahtina NHL:ssä pelaava Detroit Red Wingsin Ville Husso. Husso kirjoitti kesällä kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Red Wingsin kanssa ja on tähän mennessä voittanut 16 ottelua 33’sta aloituksesta. Torjuntaprosentti on karvan päälle 90.

Kähkösen ja Husson lisäksi todellinen jackpot Leijonille voisi tulla Nashvillestä. Nashville Predatorsista löytyy jo ennestään Mikael Granlund ja Juuso Pärssinen, jotka voisivat vahvistaa Leijonia äärimmäisen hyvin, mutta ykkösmaalivahti Juuse Saros olisi kova tekijä. Saros on tällä kaudella ollut yksi NHL:n parhaita maalivahteja ja torjunut Predatorsin maalilla 18 voittoa 36’sta aloituksesta. Torjuntaprosentti on ollut yli 92 ja päästettyjen maalien keskiarvo nyky NHL:ssä hyvällä tasolla eli 2,7 maalissa ottelua kohden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat