Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllätysjoukkue koki kovan takaiskun! – tähtipelaaja sivuun kokoonpanosta

Seattle Krakenin Justin Schultz loukkaantui.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin noussut Seattle Kraken sai todella ikäviä uutisia. Krakenin tähtipelaaja kärsii epämääräisestä vammasta ja on mahdollisesti todella pitkään sivussa joukkueen toiminnasta. Kraken taistelee historiansa toisella kaudella NHL:ssä jopa suorasta pudotuspelipaikasta.

Dave Hakstol on saanut Seattle Krakenin tällä kaudella melkoiseen lentoon. NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa kolmantena oleva Kraken on voittanut tällä kaudella toistaiseksi 27 ottelua ja kerännyt yhteensä 59 pistettä. Kraken on divisioonaa johtavaa Vegas Golden Knightsia ainoastaan kaksi pistettä perässä, joten divisioonan kärkipaikkakin on vielä täysin mahdollinen.

Kraken kohtaa torstain vastaisena yönä kotiyleisönsä edessään Vancouver Canucksin, joka vaihtoi vastikään valmentamaa. Rick Tocchettin alaisuudessa Canucks nappasi heti ensimmäisestä pelistään tyylikkään voiton, kun NHL:n läntisen konferenssin heikoin joukkue Chicago Blackhawks kaatui tylysti 5-2 -lukemin.

Canucksia vastaan Kraken joutuu lähtemään ilman tähtipuolustajaansa Justin Schultzia. Schultz loukkaantui ja on kokoonpanosta sivussa viikosta viikkoon ulottuvalla aikajanalla. Schultz loukkaantui viikko sitten pelatussa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan, jonka joukkue hävisi 5-2 -lukemin. Puolustaja on tehnyt tällä kaudella viisi maalia ja yhteensä 24 tehopistettä 42 otteluun. Tämä on puolustajista toiseksi eniten Krakenissa.

Kraken on viime aikoina ollut ailahtelevassa vireessä, sillä neljästä edellisestä pelistä joukkue on voittanut vain yhden. Kraken kaatoi New Jersey Devilsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Edellisessä kamppailussa Kraken taipui rangaistuslaukauskilpailun jälkeen huippuvireeseen päässeelle Colorado Avalanchelle 2-1 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL