Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Takaiskut sai jatkoa! – NHL:n huippujoukkue menetti jälleen tähtipelaajansa

Ottawa Senators taipui Pittsburgh Penguinsille.
AOP

NHL:n ehdottomiin huippujoukkueisiin lukeutuva Pittsburgh Penguins sai todella ikäviä uutisia. Joukkue onnistui edellisessä ottelussaan kaatamaan NHL:n pudotuspelipaikoista edelleen tiukasti taistelevan Florida Panthersin, mutta sai ikävän uutisen. Joukkueen ykkösmaalivahti Tristan Jarry loukkaantui uudestaan ja on sivussa mahdollisesti todella pitkään.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins palasi keskiviikon vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella voittojen tielle. Penguins onnistui kaatamaan maalirikkaassa ottelussa Florida Panthersin, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Keskiviikon harjoituksissa ei nähty kuitenkaan joukkueen ykkösmaalivahti Tristan Jarrya. Jarry loukkaantui tammikuun ensimmäisenä päivänä pelatussa Winter Classic -ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Tämän jälkeen Jarry palasi jo kokoonpanoon, mutta pelasi vain kaksi ottelua. Jarry päästi kahteen otteluun kolme maalia ja torjui yhteensä 67 laukausta.

Jarryn piti aloittaa ottelussa Panthersia vastaan, mutta Casey DeSmith sai aloituksen. Vastikään joukkue kutsui AHL:stä Dustin Tokarskin takaisin NHL:n puolelle. Jarry on sivussa peleistä ainakin kaksi viikkoa, mutta ensi viikolla koko NHL viettää taukoa, niin pelejä kanadalainen missaa varmasti vain kaksi. Tällä viikolla Penguins kohtaa vielä Washington Capitalsin perjantain vastaisena yönä ja San Jose Sharksin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

– Uskon, että tämä on sopiva aika hänelle, jotta hän pääsee takaisin parhaaseen pelinkuntoonsa, kommentoi päävalmentaja Sullivan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL