Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Aleksander Barkovin tehoilta ei riittänyt maalijuhlissa – Floridalle karvas tappio

Florida Panthers ja Pittsburgh Penguins. Sidney Crosby ja Aleksander Barkov.
AOP

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelattiin NHL-kierroksella todella isoista pisteistä. NHL:n kestomenestyjä Pittsburgh Penguins kohtasi kotiyleisönsä edessä Florida Panthersin, joka kaipaa kipeästi lisää pisteitä, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin säilyvät elossa. Tässä ottelussa Panthers sai hyvän lähdön, mutta se ei riittänyt loppuun asti.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins otti todella arvokkaat kaksi pistettä yön NHL-kierroksella. Penguins kaatoi kotiyleisönsä edessä Florida Panthersin 13 maalin ilotulituksen jälkeen 7-6 -lukemin jatkoajalla. Penguinsin sankariksi ottelussa lopulta nousi paluun kokoonpanoon tehnyt Kris Letang, joka viimeisteli voittomaalin.

Letangin paluuottelu oli kokonaisuudessaan kanadalaiselta todella vahva, sillä Penguinsin pitkäaikainen ykköspuolustaja iski otteluun tehot 2+2. Letangin lisäksi vähintään kolme pistettä otteluun kotijoukkueelta tekivät Danton Heinen, Evgeni Malkin ja Sidney Crosby.

– Tämä ei ollut mikään kaunein voitto, mutta tällaisiakin voittoja täytyy joskus ottaa. Me teimme kauttaaltaan hyvää työtä tässä pelissä, kertasi kapteeni Crosby.

Panthersin puolelta Carter Verhaeghe nosti kauden maalimääränsä jo 25 osumaan iskemällä kaksi maalia. Aaron Ekblad vietti kolmen tehopisteen iltaa iskemällä tehot 1+2. Kahden tehopisteen iltaa viettivät tehot 1+2 iskeneet Sam Reinhart ja Matthew Tkachuk sekä kaksi syöttöpistettä kerännyt suomalaistähti Aleksander Barkov.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL