Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Leijonia odottaa NHL-jackpot! – nämä pelaajat vapautumassa MM-kotikisoihin

Florida Panthersin suomalaishyökkääjät Anton Lundell ja Aleksander Barkov.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on hallitseva maailmanmestari viime keväältä. Jukka Jalosen valmentama Leijona-miehistö pääsee hallitsevan maailmanmestarina hakemaan toista mestaruutta putkeen kotiyleisön edestä, kun tulevana keväänä MM-kulta ratkaistaan jälleen Tampereella. Suomi saattaa saada turnaukseen todella kovan joukkueen.

Jääkiekon MM-kisat on suomalaisille jokaisena vuotena todella tärkeä tapahtuma. Kun Leijonat pelaa jääkiekkoa, niin suomalaisissa tapahtuu yhdistyminen. 20 prosenttia kansasta seuraa tavalla tai toisella jääkiekon MM-kisoja ja tekevät omia arvioitaan pelaajista sekä valmennuksesta.

Keväällä MM-kisat pelataan Tampereen ja Riikan kesken. Tampereella pelataan välierät ja mitalipelit, joten Suomella on toisena keväänä putkeen mahdollisuus juhlia kotiyleisön edessä MM-kultaa.

MM-kultaan on Suomella tulevissakin kisoissa loistava sauma etenkin NHL:ssä pelaavien pelaajien puolesta. Päävalmentaja Jukka Jaloselle on vapautumassa suurella todennäköisyydellä iso kasa loistavia pelaajia MM-kisoihin.

Tällä hetkellä on varmaa se, että Patrik Laine ei tule NHL:n pudotuspelejä pelaamaan, mikäli Jarmo Kekäläinen ei kauppaa tähtihyökkääjäänsä eteenpäin ennen maaliskuuta. Columbus Blue Jackets on varmuudella ulkona pudotuspeleistä.

Blue Jacketsin lisäksi Aleksander Barkovin tähdittämä Florida Panthers saattaa hyvinkin jäädä pudotuspelien ulkopuolelle. Barkovin lisäksi Anton Lundell ja Eetu Luostarinen vapautuisivat Leijonien käyttöön.

NHL:n läntisessä konferenssissa Nashville Predators on tukalassa tilanteessa. Mikael Granlundin, Juuso Pärssisen ja Juuse Saroksen edustama joukkue on suorasta pudotuspelipaikasta neljän pisteen päässä, mutta matkaa on silti reilusti.

Mikäli nämäkin joukkueet jäisivät ulos NHL:n pudotuspeleistä ja kaikki mahdolliset pelaajat lähtisivät MM-kisoihin mukaan, niin MM-kulta on enemmän kuin todennäköinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat