Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantasen maaliputkelle jatkoa! – Colorado täysin suvereeni

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen osui Vancouver Canucksia vastaan.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on heräilemässä talvikoomastaan. Avalanche on viime viikkoina petrannut hyökkäyspeliään merkittävästi ja takonut ison kasan maaleja. Sama jatkui NHL:n tämän kauden ehkä yhden suurimman pettymyksen vieraana, kun Avalanche takoi Vancouver Canucksin jäänrakoon.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti jo neljännen voittonsa NHL:ssä putkeen. Tällä kertaa joukkue kaatoi vieraissa melkoisessa sekasorrossa olevan Vancouver Canucksin tylyn toisen erän turvin 4-1 -lukemin. Ottelussa Avalanche johti peliä avauserän jälkeen vain 1-0 -lukemin, mutta päätöserään lähdettiin vieraiden kolmen maalin johdosta. Avalanche onnistui toisessa erässä tekemään kaksi maalia kahden miehen ylivoimalla.

Ottelun avauserässä Avalanchen 1-0 -osuman iski Andrew Cogliano Alex Newhookin loistavasta esityöstä. Toisen erän alussa vieraat siirtyivät kahden miehen ylivoimalla jo 2-0 -johtoon, kun venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin lapioi lähietäisyydeltä kiekon ohi Collin Delian. Erän puolivälissä Avalanche teki ottelun toisen ylivoimamaalinsa, kun Mikko Rantanen iski takakulmalta pelivälineen vastustamattomasti ohi voimattoman Delian. Maali oli Rantaselle kauden 32.

Canucks nousi toisen erän puolivälissä peliin vielä mukaan, kun ruotsalaissentteri Elias Pettersson sai maalin lähietäisyydeltä hassuttaa Alexandar Georgieviä ja iskeä kauden 19. maalinsa. Lopullisen saavin vettä kotijoukkueen niskaan kaatoi kuitenkin puolustaja Brad Hunt erän viimeisellä minuutilla. Hunt tälläsi Rantasen syötöstä kiekon siniviivasta vastustamattomasti yläkulmaan ohi Canucksin maalilla 25 vetoa torjuneen Delian.

Ottelun päätöserässä kotijoukkue pääsi yrittämään ylivoimalla kavennusta ja olikin todella maalia, mutta 28 torjuntaa ottanut Georgiev kesti maalillaan.

Ottelussa kaksi syöttöpistettä saalistanut Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon venytti pisteputkensa seitsemään peliin. Tuona aikana on syntynyt yhteensä 15 tehopistettä. Tehot 1+1 iskenyt Rantanen on tällä hetkellä kahden ottelun maaliputkessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL