Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kesti tulituksen! – otti vakuuttavan voiton

Ottawa Senators taipui Pittsburgh Penguinsille.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Pittsburgh Penguins otti pudotuspelitaistelun kannalta äärimmäisen arvokkaat pisteet. Penguins kohtasi kotikaukalossaan jo mahdollisuudet pudotuspeleihin menettäneen Ottawa Senatorsin. Penguins onnistui palaamaan ottelussa voittojen tielle.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins venytti pisteputkensa NHL:ssä jo kolmeen otteluun, kun joukkue kaatoi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin. Penguins kaatoi Senatorsin armottoman puolustustaistelun päätteeksi 4-1 -lukemin ja otti kauden 23. voittonsa. Senatorsilla voittoja on kasassa vain 20.

Penguinsin ykköstähti ottelussa oli paluun kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen tehnyt Tristan Jarry.

– Hän on minusta todella loistava maalivahti. Hän luo rauhallisuudellaan meidän pelaajille hyvän fiiliksen, kehui päävalmentaja Sullivan

Ulkoilmaottelussa uudenvuodenpäivänä loukkaantunut Jarry torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 44 laukausta ja oli täten voiton takuumies.

– Olin pitkään sivussa. Koskaan ei ole helppoa vain katsella pelejä ja sitä, kun jätkät menee kaukaloon antamaan kaikkensa. Kyllä siinä touhussa haluaisi olla mukana eikä se ole yhtään kivaa, kun ei voi olla osana pelejä, kommentoi Jarry voitokasta paluuta.

Penguinsilta tehomiehenä ottelussa hääri ykköskentän laitahyökkääjä Jake Guentzel, joka iski otteluun kaksi maalia ja syötti yhden. Muista pelaajista Brandon Rust syötti kaksi maalia. Guentzelin lisäksi maalinteossa onnistuivat Jason Zucker ja Rikard Rakell.

Senatorsin ainoasta osumasta vastasi kapteeni Brady Tkachuk. Tkachuk tappeli ottelun päätöserässä Penguinsin kokeneen syvyyspuolustaja Mark Friedmanin kanssa ja seurasi ottelun viimeiset kuusi minuuttia jäähyaitiosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL