Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Siirtohuhuissa pyörivältä NHL-tähdeltä kova kommentti! – ”se ei ole muuttunut mihinkään…”

San Jose Sharksin Erik Karlsson tehoili jälleen.
AOP

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva San Jose Sharks on valmis tekemään kauppaa. Joukkue ei tule tälläkään kaudella pääsemään pudotuspeleihin, joten kesällä joukkueen palveluksiin tullut GM Mike Grier on valmis tekemään siirtoja. Yksi mahdollisista siirrettävistä pelaajista on ruotsalainen puolustajatähti.

San Jose Sharks lähti tähän NHL-kauteen täysin uudenlaisesta tilanteesta. Sharksissa vaihtui GM sekä samalla päävalmentaja. GM:ksi Doug Wilsonin tilalle tuli Mike Grier ja Grier antoi välittömästi potkut joukkueen päävalmentajana toimineelle Bob Boughnerille. Boughnerin paikan joukkueen pääkäskijänä sai Yhdysvaltoja vuosi sitten pelatuissa MM-kisoissa luotsannut David Quinn. Quinn oli aiemmin NHL:ssä toiminut New York Rangersin päävalmentajana.

Kesällä Grier teki kovan siirron, kun GM päätti kaupata Sharksin pitkäaikaisen luottopuolustajan Brent Burnsin Carolina Hurricanesiin. Burnsilla oli sopimusta jäljellä vielä kolme kautta. Burnsin kauppaaminen nosti merkittävästi Sharksin ruotsalaistähti Erik Karlssonin asemia joukkueessa.

Kahdesti aiemmin urallaan Norris Trophyn voittaneen Karlssonin vastuu nousi merkittävästi ja se on näkynyt tulostaululla. 32-vuotias puolustaja johtaa NHL:n puolustajien pistepörssiä. Karlsson on tehnyt 46 otteluun 15 maalia ja yhteensä 47 tehopistettä. Ruotsalainen on parhaimmillaan tehnyt 82 otteluun 82 pistettä Ottawa Senatorsin paidassa kaudella 2015-16.

Grier ilmoitti jo syksyllä, että Karlsson on kaupan ja hän odottaa tarjouksia. Karlssonissa on yksi iso ongelma ja se on todella arvokas sopimus. Ruotsalaistähden nykyistä sopimusta on vielä neljä täyttä kautta jäljellä ja se on arvo on yli 11 miljoonaa dollaria kaudelta. Eri huhujen mukaan Grier pyytäisi Karlssonista tällä hetkellä kolmea ykköskierroksen varausvuoroa ja on valmis syömään palkasta 18 prosenttia.

Karlsson ei itse ota turhia paineita siirtohuhuista.

– Olen iloinen pelatessani Sharksissa. Mutta olen aina sanonut tätä ja se ei ole muuttunut mihinkään, minä haluan voittaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL