Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kärkijoukkueelta tyly esitys! – tähtipelaajalle upea merkkipaalu

Boston Bruinsin Linus Ullmarkille uran sadas voitto NHL:ssä.
AOP

NHL:ssä kärkipaikkaa hallussaan pitävä Boston Bruins otti jälleen voiton kaatamalla New York Islandersin vieraissa. Bruins nappasi kolmannen voittonsa putkeen ja seitsemännen kahdeksaan edelliseen otteluun vahvistaen asetelmiaan NHL:n itäisen konferenssin kärjessä. Islanders sen sijaan kärsi jo kuudennen tappion seitsemään edelliseen kamppailuun.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins teki New York Islandersista selvää jälkeä. Bruins haki vieraista pisteet tylyllä 4-1 -voitolla ja jatkoi vahvaa kauttaan. Otteluun Islanders sai vahvan alun johtamalla ottelua ensimmäisen erän jälkeen, mutta tämän jälkeen Bruins teki neljä maalia putkeen.

Islandersin ainokaisesta vastasi Minnesota Wildissa ja New Jersey Devilsiä aiemmin urallaan edustanut Zach Parise. Parise niittasi avauserässä kauden 13. osumansa. Bruinsin maalit ottelussa menivät Charlie McAvoyn, Derek Forbortin, Brad Marchandin ja Trent Fredericin nimiin. McAvoy iski ottelussa tehot 1+1 tehot. McAvoyn lisäksi vierailta Charlie Coyle vietti kahden tehopisteen iltaa syöttämällä joukkueensa ensimmäisen sekä viimeisen osuman.

Islandersin maalilla Semyon Varlamov torjui 20 laukausta. Bruinsin tolppien välissä Linus Ullmark jatkoi vahvaa kauttaan ottamalla voiton eteen yhteensä 25 koppia. Voitto oli ruotsalaisen uran sadas NHL:ssä.

– En voisi olla iloisempi. On ollut täysin käsittämättömän hienoa pelata näiden kaverien kanssa. Jätkät laittaa jokaisena iltana kaiken likoon, Ullmark kertasi ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL