Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Vieläkin ilman suomalaistähteään pelannut NHL-joukkue näytti hauista! – tyylikäs voitto isosta kamppailusta

Dallas Starsin Jake Oettinger juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa todella isoista pisteistä, kun NHL:n läntisen konferenssin kaksi kärkijoukkuetta kohtasivat toisensa. Vegas Golden Knights isännöi Dallas Starsia. Joukkueet ovat olleet uusien päävalmentajiensa kanssa hurjassa iskussa tällä kaudella ja Las Vegasissa nähtiinkin kova vääntö.

Viime vuosina Vegas Golden Knightsin päävalmentajana toiminut Pete DeBoer teki paluun vanhan kotiyleisönsä eteen, mutta tällä kertaa Dallas Starsin päävalmentajana. DeBoerin valmentama Stars ei kotijoukkuetta ottelussa paljoa säälinyt vaan marssi tyylipuhtaaseen 4-0 -voittoon. DeBoer sai yhdessä apuvalmentajansa Steve Spottin kanssa videon muodossa kiitokset Golden Knightsin organisaatiolta.

– Kyllä se kosketti. Ei koskaan voi tietää milloin tulee lähtö seurasta. Se oli hienoa, että he ottivat Steven mukaan tähän tervehdykseen, kertasi DeBoer.

Starsin ykköstähti oli kauden kolmannen nollapelin torjunut Jake Oettinger. Paluun tolppien väliin tehnyt yhdysvaltalaismaalivahti otti ottelussa yhteensä 27 koppia.

– Hän on tähtimaalivahti tässä sarjassa. Me näemme, että hänestä puhutaan jatkuvasti ja se on hieno juttu. Olen sanonut aiemmin ja sanon sen nyt uudestaan, että hän on todellinen ammattilainen ja valmistautuu erinomaisesti otteluihin. Oettinger tulee erinomaisella asenteella jokaiseen otteluun ja yleensä hän pistää luukut kiinni, kehui 1-0 -maalin tehnyt kapteeni Jamie Benn.

Starsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Bennin lisäksi Tyler Seguin, Joel Kiviranta ja Ryan Suter. Kokeneelle Suterille maali oli kauden ensimmäinen ja suomalaishyökkääjä Kivirannalle jo kuudes. Benn on iskenyt tällä kaudella yhteensä 17 maalia ja Seguin naulasi 12. osumansa.

Starsin Ty Dellandea saalisti syöttöpisteet Suterin ja Bennin maaleihin nostaen koko kauden syöttösaldonsa jo 13 pisteeseen. Miro Heiskanen teki esityön maanmiehensä osumaan. Heiskaselle kertyi ottelussa yhteensä 24.55 minuuttia peliaikaa ja tehotilasto oli kaksi maalia plussalla.

Sensaatiomaista kautta Golden Knightsin maalilla pelaava Logan Thompson otti 32 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL