Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarijoukkueen tehoilu sai jatkoa! – tällä kertaa kuusi maalia

Colorado Avalanche hurjasteli Detroit Red Wingsiä vastaan.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista. Avalanche on tällä hetkellä pudotuspelipaikkojen ulkopuolella, mutta edelliset kaksi peliä on näyttänyt jälleen siltä, miltä Avalanchen kuuluukin näyttää. Joukkue on takonut kahteen edelliseen otteluun yhteensä 13 osumaa ja parannellut asemiaan NHL:n läntisen konferenssin kilpajuoksussa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti kotiyleisönsä edessä jo toisen murskavoiton putkeen. Avalanche kaatoi 1990-luvulta tutun vihollisensa eli Detroit Red Wingsin tylyin 6-3 -lukemin. Kotijoukkueen tähtinä häärivät tuttuun tyyliin kanadalaissentteri Nathan MacKinnon ja viime vuonna Norris Trophylla palkittu puolustaja Cale Makar. MacKinnon iski ottelussa tehot 2+2 ja Makar naulasi taululle kaksi maalia sekä syötti yhden.

– Ei ole montaa asiaa, josta minun tarvitsisi marista meidän pelin suhteen kahden viime pelin perusteella. Tärkeintä on voittaa pelejä ja päästää oikealle polulle, jotta menestyminen on mahdollista, kehui päävalmentaja Bednar esitystä.

Ottelussa maalinteko aloitettiin heti avauserässä, kun Artturi Lehkonen vei kotijoukkueen johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen ja Makar iski ylivoimalla erän loppupuolella Avalanchen jo 2-0 -johtoon. Toisessa erässä ensimmäisen vajaan 16 minuutin aikana Avalanche osui kolmesti. Makar iski erän alussa illan toisensa ja J.T. Compher naulasi ylivoimalla 4-0 -osuman ajassa 30.06. MacKinnon teki erän 16. peliminuutilla kotijoukkueen 5-0 -maalin.

5-0 -tilanteen jälkeen Red Wings onnistui kahdesti peräjälkeen, kun toisen erän lopulla Andrew Copp kavensi pelin 5-1’n ja päätöserän alussa kesällä Coppin tavoin hankittu puolustaja Ben Chiarot iski kauden neljännellä osumallaan Red Wingsin 5-2 -kavennuksen.

Red Wingsin kiri tyrehtyi lopullisesti ajassa 45.24, kun MacKinnon iski illan toisensa ja samalla kauden 13. osuman vieden kotijoukkueen jo 6-2 -johtoon. Loppulukemat taululle lyötiin viimeisellä minuutilla, kun David Perron iski kauden 13. osumansa.

Yllättävintä ottelussa oli se, että suomalaistähti Mikko Rantanen jäi pisteittä. Avalanchen maalilla Pavel Francouz pelasi jo toisen kamppailun putkeen ja torjui 26 kertaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL