Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nashvillen suomalaistulokas rikkoi ennätyksen – nousi tasoihin supertähden kanssa

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Juuso Pärssinen.
AOP

Nashville Predators voitti edellisyön ottelussa Calgary Flamesin numeroin 2-1. Predatorsin suomalaistulokas Juuso Pärssinen iski ottelun voittomaalin, joka oli samalla hänen kautensa viides maali. Pärssinen nousi maalillaan sivuamaan Predatorsin seuraennätystä tulokkaiden pisteputkessa.

Voittomaalin iskenyt Juuso Pärssinen oli iloisella tuulella ottelun jälkeen. Maalillaan hän nousi jakamaan Nashville Predatorsin tulokkaiden pisteputkiennätystä yhdessä supertähti Filip Forsbergin kanssa.

Pärssinen kommentoi maaliaan ja uutta seuraennätystä ottelun jälkeen.

– En tiennyt, että nousisin sellaiseen tai että Filipillä on se hallussaan, Pärssinen sanoi AtoZ Sportsin haastattelussa.

Maali itsessään oli myöskin Pärssisen itsensä mukaan sattumankauppaa.

– Tulin suoraan jäähyaitiosta kehiin. Toivoin vain siinä, ettei Colton Sissons heittäisi kiekkoa pitkänä päätyyn. Hän tuli hyvällä vauhdilla tilanteeseen ja laittoi kiekon maalille. Pääsin itse pistämään sen sisään, Pärssinen kuvaili persoonallisella tavallaan.

Pärssisen lisäksi Nashvillen paidassa Juuse Saros pelasi jälleen loistavan ottelun. Hän torjui kaikkiaan 38 laukausta ja oli voiton takuumiehenä.

Muissa yön otteluissa suomalaisonnistujia olivat Dallas Starsin Joel Kiviranta ja Miro Heiskanen. Kiviranta katkaisi yhdeksän ottelun kuivan putkensa, kun Dallas haki voiton Vegas Golden Knightsista. Heiskanen saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Kaapo Kakko puolestaan saalisti kaksi syöttöpistettä New York Rangersin kaataessa Columbus Blue Jacketsin lukemin 3-1. Myös Artturi Lehkonen ja Anton Lundell pääsivät maalin makuun yön kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL