Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaistähtien johtamalle NHL-seuralle loistava uutinen! – tähtipelaaja palaamassa kokoonpanoon

Frederik Andersen on sivussa peleistä vain reilun viikon.
AOP

Joulukuussa äärimmäisen vahvasti NHL:ssä esiintynyt Carolina Hurricanes on tällä hetkellä ikävässä tilanteessa. Joukkue keikkuu edelleen Metropolien divisioonan kärkitaistelussa mukana, mutta viime pelit ovat sujuneet heikosti. Joukkue on päästänyt paljon maaleja viiteen edelliseen peliin ja NHL:ssä isoilla maalimäärillä ei pelejä voiteta.

Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut Carolina Hurricanes sai loistavia uutisia. Rod Brind’Amourin valmentama Hurricanes on saamassa seuraavaan otteluun ykkösmaalivahtinsa Frederik Andersenin takaisin. Andersen on jo otettu pois loukkaantuneiden pelaajien listalta ja on todennäköistä, että jo toistamiseen tällä kaudella loukkaantunut maalivahti pelaa seuraavassa ottelussa.

Hurricanes kohtaa perjantain vastaisena yönä pelattavassa NHL-ottelussa Columbus Blue Jacketsin. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi lauantaina ja silloin Kirill Marchenkon maaleilla Blue Jackets oli vahvempi. Blue Jackets on tämän jälkeen hävinnyt kaksi ottelua putkeen, kun Washington Capitals oli 1-0 -lukemin parempi. Tämän jälkeen Tampa Bay Lightning naulasi kuusi maalia Blue Jacketsin verkkoon voittaen ottelun 6-3 -lukemin.

Brad Larsenin valmentama Blue Jackets on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään kaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL