Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaistähtien maalit eivät riittäneet – Carolinalle jo neljäs tappio putkeen

New Jersey Devils ongelmissa Jesperi Kotkaniemen kanssa. Carolina Hurricanes
AOP

Joulukuussa hurjassa iskussa ollut Carolina Hurricanes on kääntynyt laskuun. Hurjasti lähes 20 ottelun pisteputkessa ollut Hurricanes kärsi jo neljännen tappion NHL:ssä putkeen, kun Metropolien divisioonan kärkikamppailussa New Jersey Devils oli tällä kertaa parempi. Hurricanes oli hävinnyt ennen tätä ottelua muun muassa sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluvalle Columbus Blue Jacketsille. 

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes kärsi ikävän kotitappion. Hurricanes taipui Lindy Ruffin valmennuksessa loistavassa vireessä olevalle New Jersey Devilsille 5-3 -lukemin.

Hurricanes on viidessä edellisessä pelissään päästänyt vähintään kolme maalia varsinaisella peliajalla. Neljästä edellisestä tappiosta kolme on tullut 5-3 -lukemin.

Devilsiä vastaan Hurricanes karkasi jo toisen erän lopulla 3-1 -johtoon, kun Max Pacioretty, Jesperi Kotkaniemi ja Sebastian Aho osuivat. Aho iski 3-1 -maalin alivoimalla Teuvo Teräväisen syötöstä. Toisen erän lopulla Devils tuli kuitenkin vielä tasoihin ennen päätöserää, kun Dawson Mercer iski illan ensimmäisensä ja Jesper Boqvist kauden neljännen osumansa.

Päätöserässä Mercer vei reilun kahdeksan peliminuutin jälkeen vieraat johtoon ja sveitsiläiskapteeni Nico Hischier naulasi loppulukemat tyhjiin, kun varsinaista peliaikaa oli enää vain vajaa minuutti pelaamatta. Suomalaishyökkääjä Erik Haula sai syöttöpisteen Hischierin osumaan.

Pyotr Kochetkov otti Hurricanesin maalilla ottelussa 17 torjuntaa. Vitek Vanecek torjui 25 kertaa Devilsin tolppien välissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL