Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n todellinen floppihyökkääjä kaupan! – nykyinen seura valmis tekemään radikaalin ratkaisun

Philadelphia Flyersin Kevin Hayes.
AOP

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Philadelphia Flyers on valmis tekemään kovan siirron. Flyers on valmis kauppaamaan tällä kaudella hyvällä tasolla esiityneen keskushyökkääjänsä. Flyersin GM Chuck Fletcher teki reilut kolme vuotta sitten karmaisevan sopimuksen, josta organisaatio on haluamassa nyt eroon.

NHL:ssä tällä kaudella varmuudella pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Philadelphia Flyers on valmis tekemään kovan siirron. Flyers yrittää päästä eroon yhdysvaltalaishyökkääjä Kevin Hayesista, jolla on vielä yli seitsemän miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävää sopimusta kolme kautta jäljellä. Flyers on valmis syömään palkasta osan mikäli hyökkääjän palveluksista kiinnostunut joukkue löytyy.

30-vuotias Hayes on kotoisin Bostonista. Isokokoinen 196 senttiä pitkä keskushyökkääjä varattiin NHL:n kesän 2010 varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella. Tuolloin varaajana toimi Chicago Blackhawks 24. vuorolla. Varauksen jälkeen Hayes jatkoi uraansa Bostonin yliopistossa ja pääsi edustamaan Yhdysvaltoja MM-kisoihin ennen ainuttakaan ammattilaisottelua. NHL-ura käynnistyi New York Rangersin riveissä kaudella 2014-15. Rangersissa hyökkääjä viihtyi reilun neljän kauden ajan ennen kauppaa Winnipeg Jetsiin kesken kauden 2018-19.

Kesällä 2019 hyökkääjä teki nykyisen seitsemän vuoden mittaisen sopimuksensa. NHL-uran aikana Hayes on iskenyt 594 otteluun yhteensä 368 tehopistettä ja näistä vain 139 nykyisen seuransa riveissä. Parhaalla kaudellaan Hayes on iskenyt Rangersissa 49 pistettä 76 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL