Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n hallitseva mestari kriisissä? – pudotuspelit jopa vaarassa!

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehtaili jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä runkosarja on ylittänyt puolivälin krouvin. Sarjaa on kauttaaltaan noin 40 ottelua jokaisella joukkueella jäljellä. Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista on hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche. Avalanchen kausi on ollut todella vaikea loukkaantumisten takia, mutta tammikuussa joukkue on tervehtymässä. Siitä huolimatta pudotuspeleihin tullee kiire.

Viime kaudella täysin ylivoimaiseen tyyliin NHL:n pudotuspeleissä mestaruuteen marssinut Colorado Avalanche on tiukassa tilanteessa. Joukkueen alkukausi on runkosarjan osalta ollut todella nihkeä. Osasyynä on loukkaantumiset, mutta myös pelaamisessa on ollut omat ongelmansa.

Joukkueen hyökkäyksestä puuttui jo kauteen lähdettäessä kakkossentteri eli viime kausilla erinomaisesti pelanneen Nazem Kadrin korvaaja. Sen lisäksi joukkue lähti kauteen ilman loukkaantuneena olevaa kapteeniaan Gabriel Landeskogia. Landeskog on palaamassa kaukaloihin todennäköisesti tammikuun aikana.

Ajoittain joukkueen hyökkäyksessä Mikko Rantanen oli ainut pelaaja vakiokokoonpanon miehistä, jotka osallistuivat peleihin. Viime kevään pudotuspelit murtuneella jalalla pelannut Valeri Nichushkin aloitti kauden NHL:ssä tehokkaasti, mutta loukkaantui. Myös Nathan MacKinnon ja Artturi Lehkonen ovat olleet sivussa peleistä jonkin verran, joten ehjäksi ei kautta voi mitenkään kutsua.

Joukkueen puolustus on joutunut olemaan pitkälti ykkösparin varassa. Puolustuksesta sivussa ovat olleet niin Josh Manson kuin Bowen Byramkin. Tämä vaikeutaa merkittävästi kiekosta täydellisesti elävän joukkueen pelaamista. Viime vuonna Norris Trophyn voittanut Cale Makar ei ole tällä kaudella onnistunut tekemään pisteitä totuttuun tahtiin ja siihen isona syynä on toki loukkaantumiset.

Vaikka Jared Bednarin valmentamassa joukkueessa on ollut paljon loukkaantumisia, niin siitä huolimatta joukkueen on pystyttävä pelaamaan paremmin. Runkosarjan lopun aikana joukkueen on pystyttävä voittamaan vähintään 25 ottelua ja se on kova urakka nykyisillä näytöillä. Avalanche on joukkue joka pystyy tämän tekemään, mutta ei se tule helppoa heillekään olemaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL