Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suuryllättäjä jatkoi voittokulkuaan! – suomalaistähti jäi pisteittä

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen on loistanut uudessa seurassaan.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella hurjaan iskuun yltäneet Buffalo Sabres ja Seattle Kraken kohtasivat toisensa yön NHL-kierroksella. Kummallakin joukkueella on vielä hyvät saumat NHL:n pudotuspeleihin ja näistä ehdottomasti paremmat on kuitenkin Krakenille. Krakenin tilanne helpottui entisestään, kun joukkue onnistui kaatamaan Sabresin vieraskaukalossa ja tukevoittamaan asemiaan NHL:n läntisessä konferenssissa.

Viime kaudella NHL:ssä debytoinut Seattle Kraken on ollut tällä kaudella äärimmäisen vahvassa vireessä. Dave Hakstolin alaisuudessa Krakenista on tullut todella nopea joukkue, jota on vaikea puolustaa. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa tämän joutui kokemaan Buffalo Sabres, joka hyytyi kotonaan Krakenin kyydissä. Kraken vei ottelun 4-3 -lukemin, vaikka Sabres sai selvästi enemmän laukauksia kohti maalia.

Ottelussa vieraiden tehomiehinä häärivät tutut nimet. Toissa kesän NHL:n ykköskierroksen varaus Matty Beniers iski tehot 1+1. Kolmesta muusta maalista vastasivat Yanni Gourde, Jordan Eberle ja Justin Schultz. Philipp Grubauer torjui joukkueen maalilla voiton eteen yhteensä 32 kertaa. Joukkueen tuore suomalaishankinta Eeli Tolvanen ei iskenyt tehopisteitä. Tolvanen on onnistunut tekemään kuudessa pelissä Krakenin paidassa kolme maalia ja yhteensä viisi tehopistettä.

Sabresin maaleista kaksi meni Alex Tuchin ja yksi Rasmus Dahlinin nimiin. Dylan Cozens syötti ottelussa kaksi maalia kuten myös Jeff Skinner. Sabresin maalille paluun teki Eric Comrie, joka torjui yhteensä 18 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL