Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt on karmea uutinen! – NHL:n suomalaistähti loukkaantui

Roope Hintz teki maalin. Montreal Canadiens at Dallas Stars
AOP

Alkukauden aikana NHL:n yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi noussut Dallas Stars koki kovan iskun. Joukkue joutuu New Yorkiin vieraspelikiertueelle ilman suomalaista tähtihyökkääjäänsä. Tämä tarkoittaa sitä, että kokoonpanossa tapahtuu merkittäviäkin muutoksia.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on ollut alkukauden hurjassa iskussa. Stars on DeBoerin valmennuksessa noussut NHL:n läntisen konferenssin kärkeen pelaamalla todella suoraviivaista ja laadukasta jääkiekkoa.

Stars lähti maanantaina New Yorkiin kahden ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, jonka aikana joukkue kohtaa ensin New York Islandersin ja perään New Jersey Devilsin. Kumpikin kuuluu NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelijoukkueisiin, joten haaste tulee olemaan kova.

Stars kaatoi edellisessä ottelussaan sunnuntaina Florida Panthersin kotiyleisönsä edessä tylysti 5-1 -lukemin. Ottelusta joukkueelle ikävämmän uutisen toi se, että keskushyökkääjä Roope Hintz loukkaantui. Hintz kärsii ylävartalovammasta, eikä lähde mukaan vieraskiertueelle.

– Jokainen joukkue kärsii loukkaantumisista. Ei tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin seuraavan kaverin on vain noustava kokoonpanoon ja suorittaa. Jonkun pelaajan loukkaantuminen voi olla toisen pelaajan mahdollisuus, kommentoi DeBoer.

Hintzin paikan Starsin ykköskentässä ottaa joukkueen kovapalkkaisin pelaaja, eli kanadalaissentteri Tyler Seguin. Seguin pelaa ykköskentässä yhdessä Joe Pavelskin ja Jason Robertsonin kanssa.

Yksi iloinenkin uutinen Starsin suunnalta saatiin, sillä viimeiset yhdeksän peliä sivussa ollut venäläishyökkääjä Denis Gurianov palaa kokoonpanoon. Gurianov pelaa kolmoskentässä yhdessä Radek Faksan ja Ty Dellandrean kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL