Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantasen tehoilta laiha lohtu – Colorado hävisi jälleen

Florida Panthers kaatoi vieraissa Colorado Avalanchen.
AOP

Viime kaudella NHL:n parhaimpiin joukkueisiin lukeutuneet Colorado Avalanche ja Florida Panthers kohtasivat keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Avalanche voitti viime kaudella Stanley Cupin, mutta Panthers hyytyi pudotuspelien toisella kierroksella voittamatta peliäkään Tampa Bay Lightningia vastaan, joka taipui finaaleissa Avalanchelle. Tällä kaudella kummankin joukkueen pudotuspelihaaveet näyttävät melko hatarilta.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers haki todella tärkeät pisteet Denveristä. Panthers syvensi hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen tuskaa nappaamalla 5-4 -voiton. Tappio oli Avalanchelle jo viides edelliseen kuuteen peliin.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoisia käänteitä, sillä Panthers johti ottelua jo 3-0 ja 4-1 -lukemin, mutta Avalanche kampesi pelissä vielä tasoihin. Voittomaalin ottelussa iski lopulta illan toisellaan yhdysvaltalaishyökkääjä Matthew Tkachuk, joka ohitti Alexandar Georgievin pelikellon näyttäessä aikaa 56.30. Panthersilta Aleksander Barkov iski ottelussa 1+1 tehot kuten myös Sam Bennett sekä Brandon Montour. Anton Lundell keräsi syöttöpisteen Barkovin iskemään 1-0 -maaliin. Sergei Bobrovsky torjui voiton eteen 27 laukausta.

Avalanchen nousu 4-1 -tappioasemasta tapahtui nopeasti kolmannen erän alussa. Mikko Rantanen iski 4-2 -kavennuksen ajassa 46.29. Heti perään Rantanen teki esityön Nathan MacKinnonin 4-3 -kavennukseen. Erän puolivälin jälkeen Artturi Lehkosen iskemä tasoitusmaali hylättiin haaston jälkeen, mutta välittömästi hylätyn maalin jälkeen J.T. Compher iski tasoituksen 4-4’n, kun pelikellossa paloi 52.07. Avalanche ei vahvasta noususta huolimatta onnistunut saamaan edes pistettä mukaansa ottelusta. Georgiev torjui joukkueen maalilla 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL