Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton viikko! – tässä NHL:n vuoden toisen peliviikon tähdet

Boston Bruinsin supertähti David Pastrnak.
AOP

NHL:ssä on vuosi 2023 alkanut todella mielenkiintoisilla otteluilla. Toisen peliviikon tähdistö on valittu jälleen sarjan toimesta ja mukana on tällä kertaa kaksi hyökkääjää sekä yksi puolustaja. Menneen viikon kaksi tähtipelaajaa on kotoisin Euroopasta ja yksi Pohjois-Amerikasta.

NHL:ssä vuoden 2023 toisen peliviikon tähdistö on valittu. Ykköstähdeksi valittiin Boston Bruinsin tshekkitähti David Pastrnak. Kakkostähdeksi valittiin New Jersey Devilsin tähtisentteri Jack Hughes. Kolmostähti meni ruotsalaissensaatio Rasmus Dahlinille, joka on yksi Buffalo Sabresin tämän kauden menestyksen suurimpia arkkitehtejä.

Bruinsin Pastrnak pelasi käsittämättömän viikon. Hyökkääjä iski viikon neljään otteluun seitsemän maalia uransa 13. hattutempun. Pastrnakista tuli ensimmäinen Bruinsin pelaaja 30 vuoteen, joka on onnistunut tekemään 30 maalia kauden ensimmäiseen 40 otteluun. Bruins voitti viikon kaikki neljä kamppailua.

Kakkostähdeksi valittu Devilsin tähtisentteri Hughes iski kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Hughes iski tehot 2+1 New York Rangersia vastaan lauantaina, kun Devils käänsi pelin nimiinsä 4-3 -lukemin.

Kolmostähdeksi valittu Sabresin ruotsalaispuolustaja Dahlin iski viikon kahteen peliin kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Sabres voitti viikon molemmat ottelut. Dahlin iski viikon toiseen otteluun hurjat tehot 2+3.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL