Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta karmaiseva sulaminen! – ”tämä on turhauttavaa…”

Colorado Avalanche kaatoi Edmonton Oilersin. Cale Makar iski maalin. Connor McDavid syötti yhden osuman.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa kahden huippujoukkueen välinen kohtaaminen. Viime kesänä NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa vastakkain pelanneet Edmonton Oilers ja Colorado Avalanche kohtasivat toisensa Albertassa. Kahden huippujoukkueen välinen ottelu venyi odotetusti jatkoajalle, josta ratkaisu ottelulle lopulta saatiin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti sunnuntain vastaisen yön NHL-kierroksella tärkeät pisteet. Avalanche katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken kaatamalla Edmonton Oilersin vieraissa 3-2 -lukemin. Avalanche nousi ottelussa varsinaisella peliajalla 2-0 -tappioasemasta tasoihin. Voiton joukkueelle ratkaisi viime kaudella Norris Trophyn voittanut Cale Makar.

– Olen todella iloinen siitä miten pelasimme tänään. Todella vahva 60 minuutin peli. Tulosta ei saatu aikaiseksi ensimmäisen 40 minuutin aikana, mutta lopulta maalit syntyivät. Olimme tasaviisikoin tosi vahvoja. Oilers sai pari maalia ylivoimastaan, joka on todella vaarallinen heillä, mutta kokonaisuutena olimme tosi hyviä, Bednar kehui.

Oilers karkasi ensimmäisen 40 minuutin aikana 2-0 -johtoon Zach Hymanin maaleilla. Hyman nosti maalisaldonsa tämän kauden osalta jo 20. maaliin. Connor McDavid syötti ensimmäisen maalin ja Leon Draisaitl oli molemmissa maaleissa syöttäjänä. Stuart Skinner torjui Avalanchea vastaan Oilersin maalilla 43 kertaa.

Päätöserässä Nathan MacKinnon toi Avalanchen tulostaululle kauden 10. osumallaan. Brad Hunt tasoitti pelin 2-2’n, kun pelikello näytti aikaa 48.19.

– Tämä on turhauttavaa. Kaveri pelasi hyvin ja siitä on annettava heille kehuja, mutta emme saisi menettää kahden maalin johtoja päätöserässä, kertasi syöttöpisteen ottelussa saanut Oilersin kanadalaispuolustaja Tyson Barrie.

Oilers pelasi neljännen ottelun putkeen kotonaan ja onnistui keräämään näistä vain kolme pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL