Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on koko NHL-kauden suurin pettymys! – ”mestarisuosikki jäämässä ulos pudotuspeleistä…”

Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice.
AOP

NHL:n runkosarjasta on pelattu noin puolet. Tällä hetkellä NHL:n pudotuspelijoukkueet alkavat olla ainakin osittain selvillä. NHL:n itäisessä konferenssissa käytännössä viisi joukkuetta on jo päätymässä pudotuspeleihin ilman suuria loukkaantumishuolia. Yksi joukkue, joka ei ole menossa pudotuspeleihin on Florida Panthers. Uuteen  valmennukseen siirtynyt Panthers on tämän kauden isoimpia pettymyksiä.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers on kokemassa todella karun kohtalon NHL:ssä. Viime kaudella Andrew Brunetten valmennuksessa aina NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelien toiselle kierrokselle edennyt joukkue on ollut tällä kaudella suurissa vaikeuksissa.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että suurena mestarisuosikkina kauteen lähtenyt Panthers on jäämässä ulos pudotuspeleistä.

Isoimmat ongelmat ovat olleet tehokkuudessa, vaikka Calgary Flamesista kesällä hankittu Matthew Tkachuk onkin ollut kovassa vireessä.

Tämän lisäksi joukkueen puolustus on vuotanut liian pahasti. Vaikka maalivahdit Sergei Bobrovsky ja Spencer Knight ovat pelanneet hyvällä tasolla, niin esimerkiksi ykköspuolustaja Aaron Ekbladin tehotilasto on todella rajusti pakkasella. Siinä missä reilun 14 minuutin peliajalla pelaava Josh Mahura on yli kymmenen maalia tehotilastossa plussalla, niin Ekblad on yli kymmenen maalia pakkasella.

Kun runkosarjaa on Panthersin kohdalla jäljellä vielä 41 ottelua, niin joukkue on jo yhdeksän pistettä Tampa Bay Lightningia perässä, joka pitää kolmatta sijaa hallussaan Atlantin divisioonassa. Viimeistä villi kortti -paikkaa pitää hallussaan tällä hetkellä Pittsburgh Penguins. Penguins on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Panthers, mutta on joukkuetta kuusi pistettä edellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL