Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erik Haula tehoili New Jerseyn voitossa! – Ville Hussolla heikompi ilta

New Jersey Devilsin Erik Haula.
AOP

NHL:n alkukauden suurin yllättäjä New Jersey Devils otti tärkeät pisteet torstain vastaisena yönä pelatusta NHL-ottelusta. Devils haki ison vierasvoiton Detroitista kaatamalla selvin lukemin Detroit Red Wingsin. Ottelussa suomalaiset olivat monellakin tavalla esillä.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils pääsi juhlimaan todella tärkeää voittoa. Viimeisen kolmen viikon ajan heikommassa vireessä ollut Devils otti kolmannen voittonsa edelliseen 12 otteluun. Viimeisestä kuudesta pelistään joukkue on voittanut kolme ja tällä hetkellä Devils on kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Pisteputkelle Devils sai jatkoa kaatamalla Derek Lalonden valmentaman Detroit Red Wingsin 5-1 -lukemin. Pisteet tulisivat tällä hetkellä myös Red Wingsille tarpeeseen, sillä joukkue taistelee NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Devilsin sankariksi ottelussa nousivat isot pelaajat, kun Jack Hughes, Nico Hischier, Alexander Holtz ja Dougie Hamilton iskivät ottelussa tehot 1+1. Joukkueen viidennestä maalista vastasi entinen ykköskierroksen varaus Michael McLeod, joka pelasi uransa 200. pelin NHL:ssä.

Joukkueen luottohyökkääjistä Miles Wood syötti kaksi osumaa ja myös Erik Haula pääsi tehoilemaan, kun suomalaishyökkääjä teki esityön Hughesin kauden 22. osumaan. Haula sai ottelussa peliaikaa lähes 20 minuuttia.

Tshekkimaalivahti Vitek Vanecekin nollapeli vietiin vain kaksi minuuttia ennen loppua, kun Lucas Raymond laukoi ylivoimalla Dylan Larkinin ja Moritz Seiderin esityöstä 5-1 -kavennuksen kotijoukkueelle. Ville Husso oli pahoissa ongelmissa Red Wingsin maalilla, sillä HIFK:n kasvatille kertyi vain 22 torjuntaa. Virkaveli Vanecek koppasi 32 kiekkoa.

Olli Määttä pelasi ottelussa vajaat 19 minuuttia ja kirjautti yhden miinuksen tehotilastoonsa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL