Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin käsittämättömät maalijuhlat!

Seattle Kraken kohtasi Vancouver Canucksin.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa taistelu pudotuspelipaikoista käy todella tiukkana. Vancouverissa pelattiin pudotuspelejä ajatellen todella isoista pisteistä, kun Vancouver Canucks isännöi hurjassa vireessä tällä kaudella ollutta Seattle Krakenia. Canucks on pudotuspelimahdollisuuksiensa puolesta ahtaalla, kun taas Krakenin tilanne joulun alla näyttää hieman paremmalta.

Vancouver Canucks ja Seattle Kraken tarjoilivat melkoista jääkiekkoviihdettä maksaneille katsojille varhain perjantaina Suomen aikaa. Ottelussa haettiin lopulta ratkaisu rangaistuslaukauskilpailusta, jonka jälkeen Canucks oli parempi 6-5 -lukemin. Canucksin sankariksi nousi ruotsalaissentteri Elias Pettersson, joka ratkaisi rangaistuslaukauskilpailun kolmannessa parissa.

Canucksin ruotsalaistähti Pettersson oli muutenkin hurjassa iskussa, sillä tähtihyökkääjä iski ottelussa tehot 2+3 ollen jokaisessa joukkueensa varsinaisen peliajan maalissa mukana. Petterssonin lisäksi joukkueen venäläistähti Andrei Kuzmenko vietti kolmen tehopisteen iltaa naulaamalla tehot 1+2. Vierailta ykköstähti oli kaksi maalia iskenyt Daniel Sprong. Sprong nosti kauden maalimääränsä jo kymmeneen.

Canucksin maalilla Spencer Martin otti 31 torjuntaa. Martin Jones torjui Krakenin maalilla 32 kiekkoa.

Canucks kiri johtoja, ratkaisu haettiin rangaistuslaukauksista

Ottelun avauserässä nähtiin vain kaksi maalia, kun Jared McCann vei vieraat johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen ja Canucksin Lane Pederson iski kauden ensimmäisellään pelin erän lopulla tasoihin.

Toinen erä piti maaleja sisällään reilusti. Ensimmäisen neljän minuutin aikana vieraat karkasivat kahden maalin johtoon, kun tanskalaishyökkääjä Oliver Bjorkstrand iski Krakenin 2-1 -maalin ja Sprong iski illan ensimmäisensä. Erän puolivälissä Pettersson naulasi kauden 14. maalinsa ja kavensi ottelun 2-3’n. Päätöserään lähdettiin vieraiden kahden maalin johdosta, kun Alex Wennberg iski Krakenin neljännen osuman.

Päätöserän alussa kotijoukkue nousi jälleen peliin mukaan, kun Kuzmenko kavensi ottelun 3-4’n. Hetkeä juhlat eivät kestäneet ennen kuin Sprong naulasi pelin toisen osumallaan vieraat jälleen kahden maalin karkumatkalle. Erän puolivälissä Canucks tuli vielä kertaalleen peliin mukaan, kun siirtohuhuissakin pyörinyt Brock Boeser iski kavennuksen ylivoimalla. Boeserille maali oli vasta kauden viides.

Ottelun varsinaisen peliajan viimeinen osuma nähtiin reilu minuutti ennen loppua, kun Canucks haki 5-5 -tasoitusta ilman maalivahtia. Canucks onnistui tasoituksessa, kun Pettersson iski b-pisteen kaarelta kiekon ohi voimattoman Jonesin J.T. Millerin upeasta syötöstä.

Jatkoajalla ei nähty ratkaisua, vaikka Canucks pääsikin minuutiksi ylivoimalle. Lopulta rangaistuslaukauskilpailussa Canucksilta onnistui kaksi vetäjää ja Krakenilta yksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL