Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Miro Heiskasen karmiva virhe kostautui – Dallas koki karun tappion

Dallas Stars taipui Edmonton Oilersille. Miro Heiskanen.
AOP

Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattiin isoista pisteistä NHL:n läntisessä konferenssissa. Konferenssin kärkijoukkueisiin alkukauden osalta kuuluva Dallas Stars taipui Edmonton Oilersille, jonka vahva kolmas erä oli liikaa kotijoukkueelle. Ottelussa nähtiin todella harvinainen tapaus, sillä Oilers käänsi pelin nimiinsä suomalaistähti Miro Heiskasen karmeasta virheestä.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken kaatamalla NHL:n parhaimpiin joukkueisiin lukeutuvan Dallas Starsin vieraissa. Oilers otti ottelusta lopulta voiton tylyin 6-3 -lukemin. Oilers onnistui kolmesti maalinteossa päätöserässä.

Oilersin sankariksi nousi Warren Foegele, joka naulasi hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen Leon Draisaitlin erinomaisesta syötöstä kiekon ohi Starsin tähtimaalivahti Jake Oettingerin, joka torjui ottelussa 28 kertaa.

Ennen maalia Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen epäonnistui pelinavauksessa epätyypilliseen tapaan. Heiskanen antoi omasta puolustuspäästä harhasyötön siniviivalle suoraan Draisaitlin lapaan, joka järjesti Foegelelle paikan, jota Heiskanen ei kerennyt enää peittämään.

Oilersin muista maaleista ottelussa vastasi Mattias Janmark, joka onnistui kahdesti entistä seuraansa vastaan sekä Zach Hyman, Connor McDavid ja Ryan Nugent-Hopkins. Vastikään kolmen vuoden jatkosopimuksen Oilersin kanssa tehnyt Stuart Skinner torjui vieraiden maalilla yhteensä 24 kertaa.

Starsin maaleista ottelussa vastasivat Roope Hintz, Wyatt Johnston ja Tyler Seguin. Mason Marchment teki Johnstonin ja Seguinin maaleihin upeat esityöt. Suomalaishyökkääjä Hintzille maali oli jo kauden 14.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL