Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tässä on NHL-kauden karmein floppi! – Takana hirvittävä alkukausi

St. Louis Bluesin kapteeni Ryan O'Reilly.
AOP

NHL:n runkosarjaan St. Louis Blues lähti todella suurin odotuksin. Alkukausi on ollut joukkueelle todella vaikea ja sitä ovat värittäneet kaksi pidempää tappioputkea. Joukkueella on silti vielä loistavat mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin, mutta pidempiä tappioputkia ei enää saa tulla loppurunkosarjan aikana. Lisäksi yhden tähtipelaajan on nostettava merkittävästi tasoaan, jotta Bluesin mahdollisuudet pudotuspeleihin pysyvät yllä.

Craig Beruben valmentama St. Louis Blues on ollut yksi alkukauden pahimmista pettymyksistä. Blues on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan viidentenä. Bluesilla on matkaa pudotuspelipaikkaan seitsemän pistettä. Divisioonan kolmatta sijaa pitää tällä hetkellä hallussaan Minnesota Wild 38 pisteen kanssa. Bluesilla on koossa 31 pistettä. Joukkueiden välissä on hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche, jonka odotetaan nousevan Wildin ohi heittämällä.

Mikäli Blues haluaa nousta pudotuspeleihin vielä suoraan mukaan on joukkueen tähtihyökkääjän, kanadalaiskapteeni Ryan O’Reillyn nostettava pelinsä tasoa. O’Reilly pelaa Blues-uransa tähänastisesti heikointa kautta. Loistavana kahdensuunnan keskushyökkääjänä tunnettu kanadalainen on kerryttänyt tehotilastoon karmaisevan lukeman -21. 31 otteluun kanadalainen on tehnyt yhdeksän maalia ja vain 15 tehopistettä.

31-vuotias keskushyökkääjä on urallaan pelannut kolmessa eri NHL-organisaatiossa yhteensä 969 ottelua ja näissä on syntynyt 687 tehopistettä. Aikoinaan Buffalo Sabresin riveissä heikoin kausi tuotti 81 otteluun teholukemaksi -23. Tämän jälkeen hyökkääjä kaupattiin Bluesiin ja heti ensimmäisellä kaudella pelit päättyivät Stanley Cupin nostoon. Neljällä ensimmäisellä kaudella Bluesin riveissä O’Reilly on iskenyt 287 otteluun 250 tehopistettä ja teholukema on ollut +70.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL